Πότε θα δούμε το pick-up της Tesla;

Για το 2019 η Tesla προγραμματίζει ένα μικρότερο crossover, το Model Y, ενώ αμέσως μετά σειρά θα πάρει το ηλεκτρικό pick-up, που ο Elon Musk σκέφτεται εδώ και 5 χρόνια.

Ο Elon Musk επιβεβαίωσε μέσω social media την πρόθεσή του να φτιάξει το πλήρως ηλεκτρικό pick-up, αμέσως μετά το λανσάρισμα

του Model Y. Προς το παρόν, βέβαια, οι άνθρωποι της Tesla έχουν ρίξει το βάρος στο να «κυνηγάνε» την παραγωγή, προσπαθώντας να ικανοποιήσουν τη ζήτηση για το Model 3.

Υπενθυμίζουμε πως το Model Y προγραμματίζεται για το 2019 και θα είναι ένα μικρότερο crossover από το Model X, όπως ακριβώς το Model 3 είναι ένα φθηνότερο Model S. Το εν λόγω μοντέλο έχει τις προοπτικές να γίνει το best seller της Tesla, ανεβάζοντας την παραγωγή της ακόμα υψηλότερα.

Σε ό,τι αφορά στο pick-up, το μόνο που έχουμε ως τώρα είναι ένα σκίτσο, από την προαναφερθείσα παρουσίαση των Tesla Semi και Tesla Roadster. Ουσιαστικά μοιάζει σαν ένα μικρότερο φορτηγό, αρκετά μεγάλο όμως για να χωράει στην καρότσα του ένα άλλο pick-up.

Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο πως ένα τεράστιο Tesla pick-up είναι μάλλον απίθανο να υπάρξει. Το μοντέλο παραγωγής λέγεται πως θα είναι αντίστοιχο σε διαστάσεις με το Ford F-150. Στο Twitter, πάντως, ο Musk έγραψε πως σκέφτεται το pick-up εδώ και περίπου 5 χρόνια και πως «πεθαίνει να το φτιάξει».

Πηγή: Autotriti.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα