Πανελλήνιες 2019: «Πρεμιέρα» για τους μαθητές των ΓΕΛ με Νεοελληνική Γλώσσα

Ξεκινούν και οι μαθητές των ΓΕΛ τις ΠανελλήνιεςΠρώτα θα εξεταστούν στη Νεοελληνική ΓλώσσαΑκολουθούν εννέα μαθήματα, που θα πρέπει να δοθούν σε τέσσερις μέρες

Μετά τους μαθητές των ΕΠΑΛ την Πέμπτη 6 Ιουνίου, το πρωί της Παρασκευής 7 Ιουνίου, προσήλθαν στα σχολεία για να δοκιμαστούν στις πανελλήνιες

και οι μαθητές των Γενικών  Λυκείων.

Και αυτοί θα δώσουν πρώτα το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Το δύσκολο κομμάτι έρχεται μετά, καθώς οι μαθητές θα κληθούν να δώσουν  εννέα μαθήματα σε τέσσερις ημέρες.

Οι μαθητές δε θα βρουν ησυχία ούτε το σαββατοκύριακο, καθώς αύριο, 8 Ιουνίου θα επιστρέψουν στις αίθουσες οι μαθητές των ΕΠΑΛ, όπου θα εξεταστούν στα μαθηματικά και συγκεκριμένα στην άλγεβρα.

Το πρόγραμμα των εξετάσεων για τους υποψηφίους των ΓΕΛ

10 Ιουνίου: Αρχαία Ελληνική Γλώσσα (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών) και Μαθηματικά (ΟΠ Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής)

12 Ιουνίου: Ιστορία (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (ΟΠ Θετικών σπουδών) και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής)

14 Ιουνίου: Λατινικά (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών), Χημεία (ΟΠ Θετικών Σπουδών) και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής)

18 Ιουνίου: Βιολογία (ΟΠ Θετικών Σπουδών και Γενικής Παιδείας).

Keywords
Τυχαία Θέματα