Πρώην βουλευτής της ΝΔ ζητά μισό εκατ. ευρώ από εκδότη

Την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαλεί την κυβέρνηση μετά τη μήνυση του Πάνου Καμμένου εναντίον των δημοσιογράφων της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», η «Εφημερίδα των Συντακτών» φέρνει στο φως της δημοσιότητας μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση διά του Τύπου από πρώην βουλευτή Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας. Ο λόγος για τη Ζέττα Μακρή, η οποία είχε διατελέσει υφυπουργός Υγείας.

Η κα. Μακρή ζητά, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, μισό εκατ. ευρώ από τον εκδότη της εφημερίδας «Μαγνησία», Δημήτρη Καρεκλίδη.

«Τα σχόλια του κ. Καρεκλίδη αφορούσαν εμένα και τον δευτερότοκό μου γιο Κωνσταντίνο και ήταν συνεχόμενα για ένα πολύ μεγάλο διάστημα, ίσως και για ένα έτος» είπε στην «Εφ.Συν.» η Ζέττα Μακρή και συνέχισε: «Στράφηκε εναντίον μου κι εναντίον του γιου μου που εργάζεται στην Γκάνα κι εγώ θεώρησα πως έπρεπε να αμυνθώ».

Η μήνυση απορρίφθηκε με την υπ’ αριθμόν 29/2918 διάταξη του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου και μένει να εκδικαστεί η αγωγή που έχει οριστεί για τις 27 Νοεμβρίου στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Βόλου.

Ο εκδότης της εφημερίδας έχει ενημερώσει σχετικά, με επιστολή τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά δεν έχει πάρει κάποια απάντηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα