Προβλήματα από την κακοκαιρία: Εικόνες καταστροφής στη Ζάκυνθο – Κλειστοί δρόμοι σε Πέλλα και Κιλκίς (video)

Τεράστια προβλήματα από την κακοκαιρία έχουν δημιουργηθεί στη Ζάκυνθο, ενώ η έντονη βροχόπτωση σε Πέλλα και Κιλκίς είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία σε δύο δρόμους.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν το νησί του Ιονίου το πρωί, προκάλεσαν πλημμύρες, πτώση δέντρων, καταστροφές σε στέγες και φθορές στο οδικό δίκτυο. Συγκεκριμένα ζημιές έχουν καταγραφεί στα χωριά Κερί, Μαριές, Κοιλιωμένο, Παντοκράτορα, Σκοινάρι, Βολίμες, Άγιο Λέοντα, Αμπελόκηπους,

Βασιλικό, Καμίνια.

Τμήμα της επαρχιακής οδού στον Βασιλικό έχει κλείσει για να πραγματοποιηθούν εργασίες απομάκρυνσης βράχων που έκλεισαν τον δρόμο από κατολίσθηση, ενώ σοβαρά προβλήματα και πλημμύρες έχουν καταγραφεί και στο Κερί.

Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων σε Πέλλα και Κιλκίς

H κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί προσωρινά σε δύο δρόμους στην Πέλλα και το Κιλκίς λόγω της έντονης βροχόπτωσης και συσσώρευσης φερτών υλικών, ενημερώνει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα η κυκλοφορία έχει διακοπεί στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, στο ύψος της Παλαιάς Πέλλας και στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ευζώνων, μεταξύ των οικισμών Άσπρος και Αξιοχώρι. Αστυνομικοί της Τροχαίας βοηθούν για την ασφαλή μετακίνηση των οδηγών μέσω παρακαμπτήριων οδών.

Πλημμύρισε η Χαλκηδόνα

Συνολικά 44 κλήσεις για άντληση υδάτων σε υπόγεια στις περιοχές της Χαλκηδόνας και των Κουφαλίων έχει δεχθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία, έπειτα από την έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε σήμερα και είχε ως αποτέλεσμα υπόγεια ή άλλα οικήματα να πλημμυρίσουν. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, έξι συνεργεία αποτελούμενα από 12 άτομα επιχειρούν στις περιοχές όπου υπάρχει πρόβλημα.

Φωτογραφίες: imerazante.gr

Πηγή: Προβλήματα από την κακοκαιρία: Εικόνες καταστροφής στη Ζάκυνθο – Κλειστοί δρόμοι σε Πέλλα και Κιλκίς (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα