«Πυρά» Μπουτάρη: Εμπρηστική η ομιλία Θεοδωράκη (video)

Δεν επικρότησε την κίνηση του Μίκη Θεοδωράκη να παρευρεθεί στο συλλαλητήριο για το Σκοπιανό και πολύ περισσότερο να πει όσα είπε στην ομιλία του, ο Γιάννης Μπουτάρης, κάτι που εξέφρασε με μεγάλη σαφήνεια.

Δείτε επίσης: «Τα Σκόπια παραμορφώνουν την ιστορία μας», τόνισε ο Μίκης Θεοδωράκης (εικόνες – video)

Όντας

ένας από εκείνους -τους θεσμικούς φορείς- που διατηρεί καλές σχέσεις με την τωρινή ηγεσία της ΠΓΔΜ και από εκείνους που προωθούν την ειρηνική συνύπαρξη των δύο λαών, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης υπογράμμισε πως τα όσα είπε ο συνθέτης από το Σύνταγμα είναι εμπρηστικά και δεν διαφέρουν και πολύ από την ομιλία του Φράγκου Φραγκούλη στη Θεσσαλονίκη.

«Λυπάμαι που το λέω, αλλά αυτά τα λίγα που άκουσα από την ομιλία του είναι εμπρηστικός λόγος. Δεν διέφερε πολύ από την ομιλία του κυρίου Φραγκούλη στη Θεσσαλονίκη. Και οι δύο ήταν λόγοι εμπρηστικοί. Ο Θεοδωράκης είναι ένας μύθος για την Ελλάδα. Αυτό τον μύθο δεν πρέπει να τον τσαλαπατάμε. Όταν όμως αυτά που λέει ότι απειλούμαστε από τα Σκόπια, ποια είναι η απειλή, πώς απειλούμαστε; Πιστεύω ότι δεν έπρεπε να μιλήσει, ήταν λάθος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπουτάρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα