Πυρκαγιά ξέσπασε στην Αρτέμιδα Αττικής – Η φωτιά καίει κοντά σε σπίτια (video)

Επιχειρούν συνολικά 50 πυροσβέστες με 22 οχήματα, μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος, τρία ελικόπτερα και δύο αεροσκάφηΔεν χρειάστηκε τελικά να γίνει εκκένωση – για προληπτικούς λόγους – των κατοικιών που είναι κοντά στην πυρκαγιά

Πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή Αγίου Σεραφείμ στην Αρτέμιδα Αττικής και σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική πολύ κοντά στο σημείο βρίσκονται διάσπαρτες οικίες. Με άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής η εικόνα είναι καλύτερη.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική δεν χρειάστηκε τελικά να γίνει – για προληπτικούς λόγους – εκκένωση των κατοικιών πλησίον του σημείου, αφού αποφεύχθηκε

έγκαιρα κάθε κίνδυνος επέκτασής της προς το μέρος τους. Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής συνεχίζουν, ωστόσο, το έργο τους.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν συνολικά 50 πυροσβέστες με 22 οχήματα, μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος, τρία ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη. Αρχικά επιχείρησαν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα, 10 οχήματα ΜΕΤΠΕ με 20 πυροσβέστες, 1 ομάδα πεζοπόρο τμήμα, 3 Ε/Π και 2 Α/Φ.

#Πυρκαγιά εν υπαίθρω στην περιοχή Αγίου Σεραφείμ στην Αρτέμιδα Αττικής. Επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα, 10 οχήματα ΜΕΤΠΕ με 20 πυροσβέστες, 1 ομάδα πεζοπόρο τμήμα, 3 Ε/Π και 2 Α/Φ.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 30, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα