Συναγερμός στο Μόναχο από πυροβολισμούς – Δύο νεκροί

Πυροβολισμοί στο Μόναχο από άγνωστοΔύο νεκροί, μεταξύ των οποίων και ο δράστηςΤο συμβάν έγινε λίγο έξω από το Reichenbach

Πυροβολισμοί έλαβαν χώρα το πρωί της Πέμπτης 21 Φεβρουαρίου στην πόλη του Μονάχου, στη Γερμανία, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με τις αναρτήσεις της Αστυνομίας του Μονάχου, μια μεγάλη επιχείρηση έλαβε χώρα στην περιοχή κοντά στην οδό Ohlmüllerstraße, όπου ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει τοπικό κανάλι, ο φερόμενος ως δράστης πυροβόλησε έναν άοπλο άντρα και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο

πάνω του και αυτοκτόνησε. Η αστυνομία που έφτασε στο σημείο, βρήκε τις σορούς των δύο αντρών.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε δρόμο κοντά στην γέφυρα του Reichenbach.

Οι πυροβολισμοί δεν έγιναν αντιληπτοί από τους υπαλλήλους στο περιφερειακό γραφείο . «Πληροφορηθήκαμε από την προστασία του πολίτη ότι πρέπει να απομακρυνθούμε από το δρόμο και να κλείσουμε το κτίριο μέχρι νεωτέρας», δήλωσε μάρτυρας.

Λόγω της αστυνομικής επιχείρησης, οι γραμμές 18, 52 και 62 του τραμ διακόπηκαν, ανακοίνωσε την εταιρεία μεταφορών του Μονάχου (MVG).

Τα κίνητρα του δράστη παραμένουν άγνωστα, ενώ τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Aktuell läuft in der Ohlmüllerstraße im Stadtteil #Au ein größerer Polizeieinsatz mit vielen Einsatzkräften. Wir sind vor Ort und halten Euch hier auf dem Laufenden.

— Polizei München (@PolizeiMuenchen) 21 Φεβρουαρίου 2019

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχές καλούν τους πολίτες να αποφεύγουν να κινηθούν στην περιοχή όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί.

Wir haben die Lage in der Ohlmüllerstr. in der #Au in #München unter Kontrolle und informieren Euch weiterhin. Derzeit besteht keine Gefahr für Unbeteiligte.

— Polizei München (@PolizeiMuenchen) 21 Φεβρουαρίου 2019

#München. Schüsse in der #Au. Zwei Tote, darunter wohl der Täter. Quelle: Polizei pic.twitter.com/jQ5TG5jqJ2

— Julian Hans (@juli_anh) 21 Φεβρουαρίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα