«Σαφάρι» για τον εντοπισμό των παιδιών στον Έβρο – Αυτά είναι τα τρία αγγελούδια (εικόνες)

Θρίλερ στην περιοχή του Θουρίου, στον Έβρο, από τις πρώτες πρωινές ώρες της ΠέμπτηςΒάρκα ανετράπη στον ποταμό Έβρο και έκτοτε αγνοούνται μία μητέρα και τρία ανήλικα παιδιάΠλήρης κινητοποίηση των αρχών για τον εντοπισμό τους

«Σαφάρι» έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό μίας γυναίκας και τριών ανήλικων παιδιών τουρκικής υπηκοότητας, που αγνοούνται από τα ξημερώματα της Πέμπτης στον ποταμό Έβρο.

Το ατυχές περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Θουρίου κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν η βάρκα στην οποία επέβαιναν μαζί με άλλα πέντε άτομα ανετράπη.

Οι πέντε από τους επιβάτες,

οι οποίοι εντοπίστηκαν λίγο μετά το συμβάν και διεσώθησαν.

Σήμα για το συμβάν έχει στείλει και η Interpol διότι ένας εκ των επιβαινόντων στη βάρκα φέρεται να έχει επικοινωνήσει με συγγενικό πρόσωπό του στην Αυστρία.

Όπως έγινε γνωστό, το ένα από τα παιδάκι έπεσε στη θάλασσα. Ο πατέρας τρομοκρατήθηκε και πήδηξε απότομα στο νερό για να το σώσει. Όμως, η βάρκα έχασε την ισορροπία της και τούμπαρε.

Meriç’te Türkiyeli mültecileri taşıyan bot battı. Anne Hatice Akçabay ile 1, 5 ve 7 yaşlarındaki çocuklar Ahmet Esat, Mesut ve Bekir Aras’ı arama – kurtarma çalışmaları sürüyor. Çarşamba gece saatlerinde yaşanan olayda suya kapılanlardan 5’i ise kurtarıldı. pic.twitter.com/uLDXML9jCf

BOLD (@BOLDmedya) 19 Ιουλίου 2018

Φωτογραφίες: Twitter.com/@BOLDmedya

Keywords
Τυχαία Θέματα