«Σεισμός» στον Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Θα συνεχίσουν Μάνος Παπαδόπουλος και Αλβέρτης;

Λίγες ημέρες αφού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε το τέλος της ενασχόλησης του με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και την ώρα που οργιάζουν οι φήμες για πρόταση της Ζενίτ στον Μάνο Παπαδόπουλο, το «τριφύλλι« φαίνεται πως χάνει και τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, σύμφωνα με πληροφορίες. Την ώρα που οι «πράσινοι» τηρούν σιγή ιχθύος, ενώ οι συσκέψεις φέρεται να είναι συνεχείς, με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να συνεχίζει τελικά στην Euroleague.

Σύμφωνα

με το «trifilara.gr», την παραίτησή του από τον σύλλογο έχει υποβάλει ο Μάνος Παπαδόπουλος, με τον εμβληματικό παράγοντα του «τριφυλλιού» να είναι αντίθετος με πολλές από τις κινήσεις που έλαβαν χώρα στους «πράσινους» το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αποκορύφωμα ήταν η επιστολή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ προς την Euroleague, με την οποία το «τριφύλλι» ζητούσε την αποχώρησή του από τη διοργάνωση.

Ο Μάνος Παπαδόπουλος, ο οποίος είναι ένα από τα πρόσωπα που ποντάρει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για την επόμενη… ημέρα, ήταν εξ’ αρχής αντίθετος με την επιστολή, εκφράζοντας τις αντιρρήσεις του στο θέμα, ενώ το… ποτήρι που ξεχείλισε ήταν μήνυμα που του ζητήθηκε να μεταφερθεί προς συγκεκριμένο αποδέκτη. Ο εμβληματικός παράγοντας δήλωσε απρόθυμος να προβεί σε μία τέτοια ενέργεια, δηλώνοντας εν συνεχεία την παραίτησή του. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είχε στείλει και 2η επιστολή, ζητώντας άμεσα εξόφληση.

Το αίτημα του Μάνου Παπαδόπουλου έγινε αρχικά δεκτό, αλλά με παρέμβαση των πιο ψύχραιμων τις τελευταίες ώρες γίνεται προσπάθεια να μεταπειστεί ο εμβληματικός παράγοντας του Παναθηναϊκού, παραμένοντας στην ομάδα.

Ο πρόεδρος Μάνος Παπαδόπουλος φέρεται να εξετάζει δελεαστική πρόταση από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (έχει προπονητή τον Τσάβι Πασκουάλ), η οποία του προσφέρει το πόστο του τζένεραλ μάνατζερ για την επόμενη διετία.

Ο Παπαδόπουλος είχε παραλάβει τη σκυτάλη της διοίκησης της ΚΑΕ μαζί με τον Τάκη Τριαντόπουλο, μετά το «αντίο» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Η απουσία του από την τηλεδιάσκεψη της Εuroleague – η οποία απέρριψε επίσημα το αίτημα του Παναθηναϊκού για αποχώρηση δίχως ανταλλάγματα – θεωρείται προοίμιο πιθανής παραίτησης. Ο ίδιος ο Μάνος Παπαδόπουλος, που μετέχει στη διοίκηση των «πρασίνων» τα τελευταία 29 χρόνια, αρνήθηκε να σχολιάσει.

Την ίδια ώρα, φήμες θέλουν στον… αέρα και τον Φραγκίσκο Αλβέρτη. Ο επί σειρά ετών αρχηγός και «σημαία» της ομάδας ειδοποιήθηκε ότι η συνεργασία δεν πρόκειται να συνεχιστεί, οπότε αποτελεί παρελθόν.

Ο 46χρονος Αλβέρτης έχει υπηρετήσει το «τριφύλλι» από διάφορα πόστα επί τρεις συναπτές δεκαετίες, αφού πρωτοφόρεσε την πράσινη φανέλα σε ηλικία 16 ετών. Τα τελευταία χρόνια, ήταν μάνατζερ της ανδρικής ομάδας, αλλά και διευθυντής των ακαδημιών.

Σιγή ιχθύος στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ

Παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα, δεν υπάρχει καμία οριστική εξέλιξη στο θέμα του Φραγκίσκου Αλβέρτη και του Μάνου Παπαδόπουλου στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Παρά την έντονη φημολογία και όσα ακούγονται, οι έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης τηρούν, για την ώρα τουλάχιστον, σιγή ιχθύος και οι πληροφορίες βγαίνουν με το σταγονόμετρο. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ρίξει όλα τα δεδομένα στο τραπέζι και συμμετέχουν σε αλλεπάλληλες συσκέψεις για όλα τα θέματα, χωρίς να επιβεβαιώνουν το οτιδήποτε.

Keywords
Τυχαία Θέματα