Σιγά που θα είχε πρόβλημα ο Μπογδάνος να κάνει εκπομπή υπό τον ύμνο των SS (video)

Όταν η ναζιστική Γερμανία συνάντησε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο δημιουργήθηκε ένας έρωτας μεγάλος. Ή τουλάχιστον τόσο μεγάλος ώστε ο δημοσιογράφος να τον χρησιμοποιήσει στον αγώνα του κατά του κομμουνισμού.

Στο πλαίσιο λοιπόν της επετείου του Γερμανοσοβιετικού Σύμφωνου μη Επίθεσης ή Σύμφωνου Μολότωφ – Ρίμπεντροπ αποφάσισε να ανοίξει την εκπομπή με τον ύμνο των SS, σπεύδοντας μάλιστα να το δικαιολογήσει με το «αντίπαλο δέος», τον Ιωσήφ Στάλιν.

«Ακούγεται ο ύμνος των SS, αυτών των γερμαναράδων, των ζώων, των αποκεκτηνωμένων, των ανθρώπων χωρίς ανθρώπινα αντανακλαστικά (που παρόλα αυτά

τον ύμνο τους αναπαράγει). Θα μου πείτε πώς είναι δυνατόν να παίζουν στα ραδιόφωνα οι ύμνοι των SS, θα πω ότι συμφωνώ απολύτως μαζί σας. Αν έμπαινα με αυτή τη φωνή (σ.σ. Στάλιν), τότε θα υπήρχε κανένα θέμα; Όχι βέβαια», είπε εμφανώς ικανοποιημένος και ήρεμος με τη συνείδησή του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μετά από αυτό το απροκάλυπτο «ξέπλυμα» στην πιο μισανθρωπική, δολοφονική «ιδεολογία» που εφαρμόστηκε στην ιστορία.

Keywords
Τυχαία Θέματα