Στην Αθήνα οι κληρώσεις του Champions League, του Europa League και η απονομή της «Χρυσής Μπάλας»

Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος θα πραγματοποιηθούν φέτος τον Οκτώβριο οι κληρώσεις του Champions League, του Europa League, η απονομή της «Χρυσής Μπάλας» και οι σχετικές παράπλευρες εκδηλώσεις με ομόφωνη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA,

όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

«Η επιλογή της Ελλάδας από την UEFA συνιστά ψήφο εμπιστοσύνης στη χώρα μας, καθώς πρόκειται για την πρώτη μεγάλη εκδήλωση της UEFA μετά τα περιοριστικά μέτρα που ελήφθησαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού. Η απόφαση της UEFA συμβάλλει καθοριστικά στην παγκόσμια προβολή τη ‘Ελλάδας, ως μιας σύγχρονης ασφαλούς χώρας, που είναι σε θέση να φιλοξενεί διοργανώσεις αυτού του επιπέδου», δήλωσε ο κ. Πέτσας.

Καθοριστικό γεγονός για την οριστικοποίηση της συμφωνίας ήταν, σύμφωνα με τον κ. Πέτσα, η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε τις προηγούμενες μέρες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της UEFA, Aleksander Čeferin.

Έρχονται στην Ελλάδα Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο

Η απόφαση της UEFA να διεξαχθούν στην Ελλάδα οι κληρώσεις του Champions League και του Europa League, θα φέρει στη χώρα μας και τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου, μεταξύ των οποίων και ο Μέσι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μαζί με τις δύο κληρώσεις, η UEFA θα απονείμει όπως κάθε χρόνο και τα βραβεία των κορυφαίων της σεζόν, με τον Ρονάλντο και τον Μέσι να βρίσκονται φυσικά ανάμεσα στους υποψηφίους, όντας κάθε χρόνο τα φαβορί για την κατάκτηση του βραβείου.

Την περασμένη σεζόν πάντως, νικητής αναδείχθηκε ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ της Λίβερπουλ, η οποία και κατέκτησε μαζί του το Champions League.

Η περσινή 10άδα των υποψηφίων:

Βίρτζιλ Φαν Ντάικ

2. Λιονέλ Μέσι

3. Κριστιάνο Ρονάλντο

4. Άλισον Μπέκερ

5. Σαντιό Μανέ

6. Μοχάμεντ Σαλάχ

7. Εντέν Αζάρ

8. Ματάις Ντε Λιχτ

9. Φρένκι Ντε Γιόνγκ

10. Ραχίμ Στέρλινγκ

Keywords
Τυχαία Θέματα