Στις 18/8 το επίσημο ντεμπούτο του Ρονάλντο με τη Γιουβέντους – Η «πρώτη» του Πορτογάλου στο Τορίνο (εικόνες – video)

Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει για το επίσημο ντεμπούτο του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουβέντους. Ο Πορτογάλος, που την Τρίτη (31/7)-ημέρα που επέστρεψαν και οι υπόλοιποι διεθνείς-πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση με τη νέα του ομάδα θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με τη «γηραιά κυρία» στις 18 Αυγούστου, στις 18:00 ώρα Ιταλίας.

Τότε ο ποδοσφαιρικός πλανήτης θα μπορέσει να παρακολουθεί τον διεθνή σούπερ σταρ να αγωνίζεται με τους

«μπιανκονέρι». Είναι το παιχνίδι με το οποίο θα ανοίξει η πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος της Serie A με τους πρωταθλητές Ιταλίας να κοντράρονται στη Βερόνα με την Κιέβο.

Όπως είπαμε, ο Ρονάλντο προπονείται ήδη με τους «μπιανκονέρι» και όλοι περιμένουν πια να τα τον δουν να παίζει. Την Κυριακή το απόγευμα έφθασε στο Τορίνο, τακτοποίησε τα θέματα με τη βίλα που θα μένει με την οικογένειά του και την Τρίτη (31/7) ξεκίνησε προπονήσεις με τη Γιουβέντους. Αρκετοί φίλοι των «μπιανκονέρι» τον περίμεναν στο προπονητικό κέντρο της «γηραιάς κυρίας».

Την ίδια ώρα, η Γιουβέντους βρίσκεται στις ΗΠΑ για το «International Champions Cup» (ICC), αλλά οι παίκτες της που έπαιξαν στο Μουντιάλ έχουν μείνει στο Τορίνο. Μαζί με τον Πορτογάλο προπονούνται οι Πάουλο Ντιμπάλα, Ντόουγκλας Κόστα, Ροντρίγκο Μπεντανκούρ, Γκονσάλο Ιγκουαΐν (το μέλλον του είναι αμφίβολο και υπάρχει έντονη φημολογία για τη Μίλαν), Χουάν Κουαδράδο, Μάριο Μάντζουκιτς, Μπλεζ Ματουιντί και Μάρκο Πιάτσα. Όλοι είχαν μαζί του εγκάρδια χειραψία.

Δείτε στιγμιότυπα από την παραμονή της Γιουβέντους στις ΗΠΑ:

Πήρε την Μπάρι ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις

Στα χέρια του ισχυρού άνδρα της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, περνά η Μπάρι. Ο δήμαρχος του Μπάρι ενέκρινε τη μεταβίβαση του συλλόγου, ο οποίος πτώχευσε α λα Πάρμα και θα συνεχίσει στην τέταρτη κατηγορία της Ιταλίας, στον πρόεδρο των «παρτενοπέι».

Σύμφωνα με το σχετικό νόμο που υπάρχει στη γειτονική χώρα, στην περίπτωση των πτωχευμένων ομάδων ο δήμαρχος της πόλης στην οποία έχουν την έδρα τους έχει το δικαίωμα να ορίσει εκείνος ιδιοκτησία ή διοίκηση. Έτσι, ο τοπικός άρχοντας του Μπάρι επέλεξε τον Ντε Λαουρέντις, ενώ ενδιαφέρον είχε δείξει και ο Κλαούντιο Λοτίτο της Λάτσιο. Ο Ντε Λαουρέντις αναλαμβάνει τώρα να αναγεννήσει τη Μπάρι, όπως έκανε και με τη Νάπολι, την οποία είχε αναλάβει στη Seria C πριν από 13 χρόνια.
«Στα… κάτω της πήρα και τη Νάπολι. Δεν θα είναι η Μπάρι παράρτημα της Νάπολι», υπογράμμισε ο ιδιοκτήτης των «παρτενοπέι».

Bari, De Laurentiis: “Grazie al sindaco. Vogliamo tornare velocemente in A. Non sarà appendice del Napoli” – https://t.co/u80xitGySn pic.twitter.com/0DoxtrHJqx

— ITASportPress (@ItaSportPress) 1 Αυγούστου 2018

Στον… αέρα η συμφωνία Γιουβέντους – Μίλαν για τον Ιγκουαΐν

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής λίγο πριν από τις υπογραφές ανάμεσα στη Γιουβέντους και στη Μίλαν για τη μετακίνηση του Γκονζάλου Ιγκουαΐν. Αυτό συνέβη την ώρα που ήταν όλα έτοιμα ώστε ο Αργεντινός επιθετικός να αφήσει το Τορίνο για το Μιλάνο, αλλά ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φαίνεται πως βάζει εμπόδιο στην ολοκλήρωση της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Κι αυτό διότι οι «ροσονέρι» θα πάρουν τον Ιγκουαΐν με τη μορφή δανεισμού και έχοντας οψιόν αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι δίνοντας 18 εκατομμύρια ευρώ τώρα και άλλα 36 εκατομμύρια ευρώ του χρόνου. Η συμφωνία έχει αυτή τη μορφή ώστε η Μίλαν να μην αντιμετωπίσει εκ νέου πρόβλημα με το «Financial Fair Play».

Ο ίδιος ο Αργεντινός δεν θέλει, ωστόσο, να δοθεί δανεικός και επιμένει ότι θα συναινέσει στη μεταγραφή μόνο αν αποκτηθεί κανονικά από τώρα. Οι επαφές ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές συνεχίζονται και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα βρεθεί άμεσα λύση, ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνηση.

Sulla Gazzetta di oggi:
⚽ Higuanì, frena la mega trattativa
⚽ Il Bari è di De Laurentiis

Keywords
Τυχαία Θέματα