Στο… πλευρό του ακροδεξιού Μπολσονάρο και ο Ζιοβάνι – Συνεχίζεται ο διχασμός στη Βραζιλία (εικόνες)

Μετά τους Ριβάλντο και Ροναλντίνιο, ακόμη ένας σπουδαίος βραζιλιάνος άσος που έχει περάσει μάλιστα από τα ελληνικά γήπεδα εξέφρασε δημόσια τη στήριξή του στον ακροδεξιό υποψήφιο των προεδρικών εκλογών Ζαΐρ Μπολσονάρο, που βγήκε νικητής στον πρώτο γύρο στη χώρας της «σάμπας». Μιλάμε για τον Ζιοβάνι. Ο διχασμός και οι αντιδράσεις για τον συγκεκριμένο πολιτικό είναι πολλές στη Βραζιλία.

«Για

τις αξίες της οικογένειας και της ηθικής και για την προσπάθεια για ένα καλύτερο έθνος. Εγώ και η οικογένειά μου είμαστε με τον Μπολσονάρο», έγραψε ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα στον λογαριασμό του στο instagram.

«Εκτιμώ πως θα σκεφτεί όσα είπαμε ένας από τους μεγαλύτερους επιθετικούς του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου. Λείπει η τέχνη του από το ποδόσφαιρο», έγραψε ο Μπολσονάρο στο twitter, για ν’ ανακοινώσει την απόφασή του ο παλαίμαχος φορ στο instagram, αναρτώντας κι εκείνος τις ευχαριστίες που έλαβε…

Agradeço a consideração de um dos maiores meias / atacantes do futebol brasileiro, o futebol-arte de Giovanni Silva de Oliveira deixa saudades! Daqueles bonitos de parar para se ver! pic.twitter.com/9PUfN2jox7

— Jair Bolsonaro 1️⃣7️⃣ (@jairbolsonaro) 10 Οκτωβρίου 2018

Ο εκπρόσωπος της ακροδεξιάς ιδεολογίας, αναδείχθηκε νικητής στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών της Βραζιλίας. Και στον χώρο του ποδοσφαίρου οι αντιδράσεις είναι πολλές, εν όψει του δεύτερου γύρου. Αυτός που έχει ταχθεί απέναντι στον εκλογών Ζαΐρ Μπολσονάρο είναι ο πρώην άσος Ζουνίνιο Περναμπουκάνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα