Στο… πλευρό του λαβωμένου Ντουράντ οι Ράπτορς, τα… έβαλαν με τον κόσμο – Η στιγμή του σοβαρού τραυματισμού (video)

Σε… αναμμένα κάρβουνα κάθονται όλοι στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, με τον τραυματισμό του Κέβιν Ντουράντ στο σπουδαίο break στο Τορόντο στους τελικούς του NBA και οι πρώτες ενδείξεις μιλούν για σοβαρή ζημιά στον αχίλλειο τένοντα.

Αξίζει να πούμε πως την ώρα που το κοινό των Ράπτορς πανηγύριζε βλέποντας τον αστέρα των Γουόριορς να πέφτει κάτω λαβωμένος, ο Κάιλ Λάουρι αλλά και άλλοι παίκτες των Ράπτορτς… επενέβησαν, κάνοντας νόημα στους φιλάθλους να δείξουν επίπεδο. Όπως και έγινε.

Ο «KD» αποχώρησε από το παρκέ στο

δεύτερο δωδεκάλεπτο και έφυγε από το γήπεδο αφού του είχε τοποθετηθεί προστατευτική μπότα. Τραυματίστηκε στο ματς που επέστρεψε μετά από αποθεραπεία. Ο GM της ομάδας, Μπομπ Μάιερς, ανέφερε πως ο Κέβιν Ντουράντ έπαθε ζημιά στον αχίλλειο και πλέον όλοι αναμένουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής για το μέγεθος της ζημιάς.

Κατά την ανακοίνωση των δυσάρεστων μαντάτων ο Μάιερς βούρκωσε, μάλιστα, μπροστά στις κάμερες…

Some fans cheered as Kevin Durant exited with an injury, and the players weren’t having it

(via @espn)pic.twitter.com/3814A62qbp

Sports Illustrated (@SInow) 11 Ιουνίου 2019

Δείτε τον σοβαρό τραυματισμό του Κέβιν Ντουράντ:

This does not look good.

(Via @ACLrecoveryCLUB) pic.twitter.com/GN9wfCnsDL

— Ballislife.com (@Ballislife) 11 Ιουνίου 2019

Here’s how Durant’s injury happened, might be Achilles.pic.twitter.com/KUaU1pRRAV

— Dov Kleiman (@NFL_DovKleiman) 11 Ιουνίου 2019

Ο GM των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Μπομπ Μάιερς, ανέφερε, όπως είπαμε, βουρκωμένος, πως ο KD έπαθε ζημιά στον αχίλλειο και πλέον όλοι αναμένουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής για το μέγεθος της ζημιάς.

«Είναι τραυματισμός στον αχίλλειο τένοντα. Δεν είναι ακόμα γνωστό το μέγεθος του τραυματισμού, θα κάνει μαγνητική αύριο» ανακοίνωσε ο Μάιερς με σπασμένη φωνή, προκαλώντας συγκίνηση, πριν προσθέσει ότι ήταν ομαδική απόφαση να αγωνιστεί και συνέχισε: «Πέρασε 4 εβδομάδες με το ιατρικό επιτελείο μας και πολλούς γιατρούς και αισθανθήκαμε ότι έκανε πρόοδο. Ήταν ομαδική απόφαση να αγωνιστεί. Δεν πιστεύω ότι φταίει κάποιος, αλλά ξέρω πως δουλεύει ο κόσμος και αν θέλετε να κατηγορήσετε κάποιον για τον τραυματισμό του, τότε μπορείτε να κατηγορήσετε εμένα, επειδή εγώ είμαι αυτός που παίρνει τις αποφάσεις».

Ακολούθως ο Μάιερς είπε: «Θα σας πω κάτι για τον Ντουράντ. Λατρεύει να παίζει μπάσκετ και οι άνθρωποι που αμφισβήτησαν ότι ήθελε να επιστρέψει έκαναν λάθος. Είναι ένας από τους πιο παρεξηγημένους ανθρώπους. Είναι καλός συμπαίκτης, καλός άνθρωπος και δεν είναι δίκαιο. Είμαι τυχερός που τον γνώρισα. Δεν έχω όλες τις πληροφορίες για το πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του, αλλά οι άνθρωποι που δούλεψαν μαζί του και του έδωσαν άδεια να αγωνιστεί είναι καλοί άνθρωποι».

“It’s an Achilles injury. … He’ll have an MRI tomorrow.”

Bob Myers holds back tears as he explains the magnitude of Kevin Durant’s injury. pic.twitter.com/glQ6j5hATe

— SportsCenter (@SportsCenter) 11 Ιουνίου 2019

Κλέι Τόμπσον: Ο Ντουράντ θυσιάστηκε για μας

Εμφανώς φορτισμένος παρουσιάστηκε ο Κλέι Τόμπσον μετά τη νίκη των Γουόριορς στο Τορόντο, που συνδυάστηκε με τον σοβαρό τραυματισμό του Κέβιν Ντουράντ στον αχίλλειο, εξήρε την αυτοθυσία του συμπαίκτη του και τα έβαλε με όσους τον επικρίνουν.

«Ο τύπος αυτός ήταν δύο σερί χρονιές MVP των τελικών. Όλοι αυτοί οι ανόητοι που λένε ότι είμαστε καλύτεροι χωρίς αυτόν, είναι για γέλια. Μιλάμε για τον καλύτερο παίκτη του κόσμου. Μπορείς να τον βάλεις στη χειρότερη ομάδα του ΝΒΑ και να την πάει στα playoffs. Τόσο ταλέντο έχει ο Ντουράντ. Με αυτόν στις τάξεις μας, είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες όλων των εποχών. Και χωρίς αυτόν είμαστε καλή ομάδα, αλλά μαζί του είμαστε εξαιρετικοί. Δεν δίνουμε σημασία στις βλακείες που λέγονται. Ο Κέβιν είναι μαχητής. Είδατε τι έκανε σήμερα. Θυσίασε την υγεία του για μας και θα μας λείψει. Ήμουν συντετριμμένος που τον είδα να βγαίνει τραυματίας. Προσεύχομαι για αυτόν και είμαι βέβαιος πως θα επιστρέψει πιο δυνατός», τόνισε.

Λάουρι: Δε θες να βλέπεις τον αντίπαλο να πέφτει λαβωμένος

Όπως είπαμε, την ώρα που το κοινό των Ράπτορς πανηγύριζε βλέποντας τον Κέβιν Ντουράντ να πέφτει κάτω λαβωμένος, ο Κάιλ Λάουρι – και στη συνέχεια οι συμπαίκτες του – επενέβη κάνοντας νόημα στους φιλάθλους να δείξουν επίπεδο.

«Δεν πιστεύω πως οι φίλαθλοί μας αντιλήφθηκαν στην αρχή τη σοβαρότητα του τραυματισμού. Σε αυτή τη λίγκα είμαστε όλοι αδέρφια, στο τέλος της ημέρας. Και δεν θέλεις ποτέ να βλέπεις έναν ανταγωνιστή σαν τον Ντουράντ να πέφτει κάτω τραυματίας», δήλωσε ο γκαρντ του Τορόντο.

“In this league, we’re all brothers. At the end of the day, we’re all brothers. … You never wanna see a competitor like him go down.”

—Kyle Lowry on seeing Kevin Durant go down with his injury pic.twitter.com/h9Zma83Tsh

ESPN (@espn) 11 Ιουνίου 2019

Κάζινς για τους αμφισβητίες του Ντουράντ: Να πάνε να γα@@@ουν

Δεν αρέσει καθόλου στον Ντεμάρκους Κάζινς το γεγονός πως αμφισβητούν τον Ντουράντ που δεν… έπαιζε τόσο καιρό. Ο σέντερ των πρωταθλητών για τα όσα ειπώθηκαν τον τελευταίο μήνα για τον συμπαίκτη του, μετά και τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά είπε μετά το break στο Τορόντο:

«Να πάνε να γα@@@ουν. Να πάνε να γαμ@@@ουν! Σκουπίδια. Τα πάντα εξαρτώνται όσον αφορά τα όσα μπορούμε να κάνουμε μέσα στις τέσσερις γραμμές. Αυτό μετράει. Και όταν μπαίνει ο ανθρώπινος παράγοντας, τότε λένε ότι είμαστε οι κακοί της υπόθεσης».

DeMarcus Cousins forever. pic.twitter.com/tQdWGvfIoG

— PLAYOFF Mickstape (@MickstapeShow) 11 Ιουνίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα