Βόμβα στην Πανεπιστημιούπολη κοντά στο ΑΤ Ζωγράφου – Εξουδετερώθηκε από πυροτεχνουργούς

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας 16 Δεκεμβρίου στην Ελληνική Αστυνομία, καθώς απέναντι από το ΑΤ Ζωγράφου, στο μαντρότοιχο από τη μέσα πλευρά της Πανεπιστημιούπολης, εντοπίστηκε ένα ύποπτο αντικείμενο και πιο συγκεκριμένα ένα σακίδιο πλάτης που τελικά περιείχε βόμβα.

Ο εντοπισμός του ύποπτου αντικειμένου έγινε βρήκε από τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος Ζωγράφου, την ώρα που πάρκαρε τη μηχανή του έξω από τη μάντρα της Πανεπιστημιούπολης.

Ο αξιωματικός είδε καλώδια και ρολόι συνδεδεμένα με ένα μπουκάλι που ήταν τοποθετημένα πίσω από τη μάντρα και ειδοποίησε

το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.Όπως διαπιστώθηκε, το δέμα που είχαν άγνωστοι αφήσει μέσα στην Πανεπιστημιούπολη ήταν εκρηκτικός μηχανισμός, ο οποίος αποτελούνταν από ρολόι, καλώδια, μικρή ποσότητα εκρηκτικών αλλά και καρφιά.

Στο σημείο έσπευσε επί τόπου κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), το οποίο πραγματοποίησε έλεγχο στον σάκο και στη συνέχεια προχώρησε σε ελεγχόμενες εκρήξεις. Στις έρευνες συμμετέχει και η Αντιτρομοκρατική.

Πηγή: Βόμβα στην Πανεπιστημιούπολη κοντά στο ΑΤ Ζωγράφου – Εξουδετερώθηκε από πυροτεχνουργούς - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα