Τα δάκρυα της Μπίλλι Άιλις στα βραβεία Brits – Συγκλόνισε ερμηνεύοντας για πρώτη φορά το τραγούδι του Τζέιμς Μποντ (video)

Η 18χρονη Μπίλι Άιλις που σάρωσε στα βραβεία Grammy, τιμήθηκε με το βραβείο της «Καλύτερης Διεθνούς Καλλιτέχνιδας» για το 2020 στα βρετανικά Brits Awards, εκφράζοντας με δάκρυα συγκίνησης την ευγνωμοσύνη της προς τον κόσμο.

Η σταρ ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο και εξομολογήθηκε πως τα social media την έκαναν να νιώθει ότι τη μισούν. «Ήθελα να πω κάτι που μου ήρθε στο μυαλό πριν από δύο δευτερόλεπτα. Ένιωσα πολύ μίσος τελευταία», είπε στο κοινό.

«Και

όταν ανέβηκα στη σκηνή και σας είδα να μου χαμογελάτε, πραγματικά με έκανε να θέλω να βάλω τα κλάματα. Και τώρα θέλω να κλάψω, οπότε σας ευχαριστώ», πρόσθεσε συγκινημένη.

Η νεαρή τραγουδίστρια προκάλεσε ενθουσιασμό στο κοινό, όταν ερμήνευσε για πρώτη φορά live το τραγούδι της νέα ταινίας του Τζέιμς Μποντ «No time to die», το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Billie Eilish at Brit awards 2020 “No time to die” pic.twitter.com/m7mXkk5lkv

— Aimee (@Aimee0628) February 18, 2020

Τα highlights της βραδιάς:

Πηγή: Τα δάκρυα της Μπίλλι Άιλις στα βραβεία Brits – Συγκλόνισε ερμηνεύοντας για πρώτη φορά το τραγούδι του Τζέιμς Μποντ (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα