Τα μνημόνια έληξαν, τα «γαλάζια» πάρτι στη ΔΕΘ ξεκίνησαν

Όπως θα θυμούνται οι παλαιότεροι, κατά την προμνημονιακή εποχή, η ΔΕΘ αποτελούσε για αρκετούς κυβερνητικούς και μη, μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να «ξεχυθούν» στα μπουζουξίδικα της Θεσσαλονίκης, τα οποία «αναστέναζαν» τις ημέρες της έκθεσης και μάλιστα διαμόρφωναν ειδικά το πρόγραμμά τους. Όλα αυτά όμως μπήκαν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας με την έλευση των μνημονίων και της κρίσης. Ωστόσο, μετά τη λήξη του προγράμματος και τη

μετάβαση σε μία νέα εποχή, κάποιοι φαίνεται πως επιθυμούν να αναβιώσουν το «έθιμο» επαναφέροντας τα «ένδοξα» εκείνα πάρτι.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει η στήλη «Βηματοδότης», ξανάρχισαν τα πάρτι και μάλιστα πάρτι «γαλάζιων» με την ευκαιρία της έλευσης του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, για να μην τους παρεξηγήσουν όμως και τους «κράξουν» τα υπόλοιπα κόμματα, έκαναν τα εξής: Πρώτον, έστειλαν προσκλήσεις αποκλειστικά στα μέλη της ΝΔ. Δεύτερον, το πάρτι αποφάσισε να το διοργανώσει ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης. Τρίτον, επέλεξαν ένα «in» μπαράκι για να κάνουν πάρτι, το «Shelter wine & Cocktail bar». Και, τέταρτον (και καλύτερο), βάφτισαν το παρτάκι «αντάμωμα για την ανταλλαγή απόψεων». Ναι, δεν διαβάσατε λάθος, «ανταλλαγή απόψεων» με μοχίτο, κρασάκι και βότκα με πορτοκάλι.

«Και για όσους δεν πήραν πρόσκληση και για να μη μείνουν απογοητευμένοι, τους πληροφορώ ότι το πάρτι θα γίνει αμέσως μετά την ομιλία του προέδρου του κόμματος στο Βελλίδειο», καταλήγει ο «Βηματοδότης».

Keywords
Τυχαία Θέματα