Τα συλληπητήρια των πολιτικών για τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου

Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου έστειλαν μέσω social media οι πολιτικοί.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες του Παναθηναϊκού, έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής σε ηλικία 89 ετών.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν ιδρυτής και πρόεδρος της φαρμακοβιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. και υπήρξε ένας από

τους κορυφαίους παράγοντες στον ελληνικό αθλητισμός ως πρόεδρος του «πράσινου» συλλόγου σε μπάσκετ.

Σαν σήμερα, μάλιστα, το 1971 ανέλαβε για πρώτη φορά πόστο στο Δ.Σ. στον Παναθηναϊκό.

Συλλυπητήρια του Προέδρου της Βουλής για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου

Τη θλίψη του εκφράζει ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης για την απώλεια του Προέδρου της φαρμακοβιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ και πρώην Προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Παύλου Γιαννακόπουλου, ενάμιση μήνα μετά το θάνατο του αδελφού του Κώστα.

Ο κ. Βούτσης δήλωσε: «Με λύπη πληροφορήθηκα την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου, λίγο μετά τον χαμό του αδελφού του Κώστα. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος υπήρξε ένας επιτυχημένος Έλληνας φαρμακοβιομήχανος, ο οποίος προσέφερε στην Ελλάδα επενδύσεις και χιλιάδες θέσεις εργασίας κι άνοιξε νέους δρόμους στην έρευνα και την ανάπτυξη. Επίσης, ως Πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, έφερε στην Ελλάδα έξι Κύπελλα Πρωταθλητριών Ευρώπης στο μπάσκετ.

Στους οικείους του, στην οικογένεια των εργαζομένων της ΒΙΑΝΕΞ και στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου».

Αντίο στον Παύλο Γιαννακόπουλο. Τον άνθρωπο, τον επιχειρηματία, τον αθλητικό παράγοντα άλλου τύπου, τον θεμελιωτή του μεγάλου μπασκετικού Παναθηναϊκού. Αφήνει ένα τεράστιο κενό στον ελληνικό αθλητισμό και στις καρδιές όσων ξέρουν να εκτιμούν τη σεμνότητα & την ανιδιοτελή προσφορά

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) 10 Ιουνίου 2018

Δεν υπάρχει οπαδός του Παναθηναϊκού που δεν πενθεί σήμερα! Καλό ταξίδι Πρόεδρε. Συλλυπητήρια στην οικογένεια https://t.co/NXtoYCirxi

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) 10 Ιουνίου 2018

Έφυγε από τη ζωή ο Παύλος Γιαννακόπουλος, στον οποίο οφείλει πολλά, όχι μόνο ο Παναθηναϊκός, αλλά & το ελληνικό μπάσκετ αν σκεφτείς κανείς πόσοι έλληνες παίκτες πέρασαν από κει, έπαιξαν σε υψηλό επίπεδο & σταδιοδρόμησαν παντού, και βέβαια στην εθνική μας ομάδα.
Καλό του ταξίδι

— George Mavrotas (@Mavrogiorgos) 10 Ιουνίου 2018

Το Ελληνικό μπάσκετ είναι από σήμερα πιο φτωχό. Αν και @aekbcgr οφείλω να αναγνωρίσω ότι ο #Παυλος Γιαννακοπουλος έκανε τον @paobcgr συνώνυμο της επιτυχίας σε Ελλάδα & Ευρώπη.

— Μακάριος Λαζαρίδης (@mvlazaridis) 10 Ιουνίου 2018

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος αγάπησε πολύ την ομάδα του και ήταν μεγάλος πρόεδρος. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

— Παύλος Χρηστίδης (@christidisp) 10 Ιουνίου 2018

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος ευπατρίδη Παύλου Γιαννακόπουλου.Υπήρξε σπουδαίος άνθρωπος και καλός πατριώτης χρήσιμος στο κοινωνικό σύνολο και υποστηρικτής του ευ αγωνίζεσθαι

— KATERINA PAPAKOSTA (@kpapakosta) 10 Ιουνίου 2018

O Παύλος Γιαννακόπουλος προσέφερε πολλά στον Παναθηναϊκό, τον οποίο ανέβασε στην κορυφή της Ευρώπης στο μπάσκετ, όπως και στην ελληνική οικονομία. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του.

Nikos Dendias (@NikosDendias) 10 Ιουνίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα