Θλίψη στον πολιτικό κόσμο για τον χαμό του γιου του Δημαρά

Εξαιρετικά βαρύ είναι το κλίμα στον πολιτικό κόσμο λόγω του θανάτου του 38χρονου γιου του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργου Δημαρά, με τα κόμματα και τα στελέχη τους να εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια για τη συγκλονιστική τραγωδία που βιώνουν.

Υπενθυμίζεται ότι ο γιος του κ. Δημαρά σκοτώθηκε στις 3:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής, μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο του σπιτιού

του.

Συλλυπητήρια Προέδρου της Δημοκρατίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον Γιώργο Δημαρά, και του εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια γα την απώλεια του γιου του.

Συλλυπητήρια προέδρου Βουλής

Ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης μόλις πληροφορήθηκε την τραγική είδηση, δήλωσε:

«Αγαπητέ συνάδελφε Γιώργο, συμμερίζομαι τις δραματικές ώρες που περνάει η οικογένειά σου. Η τραγική απώλειά σου μας συγκλονίζει όλους. Δεν υπάρχουν λόγια να σου εκφράσω τα συλλυπητήριά μου. Σου μεταφέρω τη βαθιά οδύνη μου».

Συλλυπητήρια Καμμένου

Τη βαθύτατη θλίψη του για τον αδόκητο χαμό του γιου του κ. Δημαρά, εξέφρασε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος: “Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος”.

Συλλυπητήρια ΣΥΡΙΖΑ

«Εκφράζουμε τη βαθιά οδύνη μας για την απώλεια του γιου του Γ. Δημαρά. Θερμά συλλυπητήρια στον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και την οικογένειά του», τόνισε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Συλλυπητήρια Μητσοτάκη

«Θερμά συλλυπητήρια στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του. Η Νέα Δημοκρατία κι εγώ προσωπικά συμπαραστεκόμαστε στο πένθος τους», δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Θερμά συλλυπητήρια στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του. Η Νέα Δημοκρατία κι εγώ προσωπικά συμπαραστεκόμαστε στο πένθος τους.

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) 7 Σεπτεμβρίου 2018


Συλλυπητήρια εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής

«Η τραγική είδηση της απώλειας της ζωής ενός νέου ανθρώπου μας συγκλονίζει. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Δημαρά», έγραψε στο twitter ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.

Η τραγική είδηση της απώλειας της ζωής ενός νέου ανθρώπου μας συγκλονίζει. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Δημαρά.

— Παύλος Χρηστίδης (@christidisp) 7 Σεπτεμβρίου 2018

Συλλυπητήρια ΚΚΕ

«Το ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον υφυπουργό Περιβάλλοντος, Γιώργο Δημαρά, για την τραγική απώλεια του γιου του», τόνισε ο Περισσός.

Συλλυπητήρια Θεοδωράκη

«Η είδηση του θανάτου ενός νέου ανθρώπου μας γεμίζει θλίψη, θλίψη, θλίψη. Τα συλλυπητήρια μου στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του. Κουράγιο», τόνισε στο twitter o επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Η είδηση του θανάτου ενός νέου ανθρώπου μας γεμίζει θλίψη, θλίψη, θλίψη. Τα συλλυπητήρια μου στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του. Κουράγιο.

— Stavros Theodorakis (@St_Theodorakis) 7 Σεπτεμβρίου 2018

Συλλυπητήρια Παπακώστα

«Συλλυπούμαι με πόνο ψυχής τον συνάδελφό μου υπουργό Γ.Δημαρά για την απώλεια του αγαπημένου του γιού. Η οδύνη του με συγκλονίζει. Κουράγιο..», σημείωσε στο twitter η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα.

Συλλυπούμαι με πόνο ψυχής τον συνάδελφό μου υπουργό Γ.Δημαρά για την απώλεια του αγαπημένου του γιού. Η οδύνη του με συγκλονίζει. Κουράγιο..

— KATERINA PAPAKOSTA (@kpapakosta) 7 Σεπτεμβρίου 2018

Συλλυπητήρια Ένωσης Κεντρώων

Τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Δημαρά για το θάνατο του γιου της, εκφράζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων.

«Ο Βασίλης Λεβέντης και η Ένωση Κεντρώων συμπαρίσταται στο βαρύ πένθος της οικογένειας» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα