Θα δοθούν στη δημοσιότητα τα ποσά προς τα ΜΜΕ, αλλά μπορεί και όχι! (video)

Σε τηλεοπτικό πάνελ και έχοντας δίπλα της τον Πάνο Σκουρλέτη εμφανίστηκε η Ντόρα Μπακογιάννη. Κάποια στιγμή κλήθηκε ν’ απαντήσει μετά κι από καταγγελίες του Γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα των 20 εκατ. ευρώ που δόθηκαν αδιαφανώς προς 1.232 Μέσα, λίστα στην οποία δεν υπάρχει για άγνωστό λόγο το altsantiri.gr.

«Δόθηκαν χρήματα σε πατσαβουροsites, σε sites

τα οποία είχαν διάφοροι αποτυχόντες πολιτικοί της Νέας Δημοκρατίας», είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Σκουρλέτης και συνέχισε: «Εδώ επιχειρείται να φτιαχτεί ένα δίκτυο «στημένων» και κατευθυνόμενων Μέσων με αδιαφανή τρόπο για να χειραγωγηθεί η κοινή γνώμη. Οφείλει η κυβέρνηση ν’ αναλάβει τις ευθύνες της».

Προς έκπληξη των τηλεθεατών και των παρευρισκομένων η κα. Μπακογιάννη απάντησε πως θα δοθούν στη δημοσιότητα τα ποσά που δόθηκαν. «Το σύνολο των χρηματοδοτήσεων, κύριε Σκουρλέτη, με την ολοκλήρωση της καμπάνιας θα σας δοθεί. Αυτή η κυβέρνηση δεν έχει κανέναν σκοπό να κρύψει… Θα δώσουμε στη δημοσιότητα πού δώσαμε τα χρήματα. Θα λογοδοτήσουμε και θα δώσουμε στη δημοσιότητα πού δώσαμε τα χρήματα», είπε χαρακτηριστικά.

Λίγο αργότερα όμως και ενώ ο παρουσιαστής της εκπομπής, Γιώργος Παπαδάκης, κλείνει το θέμα για να πάει η συζήτηση στο επόμενο, η Ντόρα Μπακογιάννη ξεκαθάρισε πως είναι προσωπική της άποψη ότι πρέπει να δοθεί στη δημοσιότητα η λίστα με τα ποσά ανά ΜΜΕ και άρα όχι ότι δεσμεύεται ότι θα γίνει.

«Εγώ τουλάχιστον περιμένω να δοθούν (σ.σ. στη δημοσιότητα). Θεωρώ ότι όλα αυτά πρέπει να γίνονται με απόλυτη διαφάνεια. Αυτή είναι η άποψή μου και από εκεί και πέρα εδώ είμαστε να κρίνετε αν το «άλφα» ή το «βήτα» site έπρεπε να πάρει το ποσό το οποίο πήρε», τόνισε.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα