Θεσσαλονίκη: Ένοπλη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο – Επίθεση κουκουλοφόρων σε τράπεζα (video)

Επεισοδιακή ήταν η Πέμπτη (23/5), αλλά και η νύχτα που πέρασε στη Θεσσαλονίκη. Σημειώθηκε ένοπλη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στη δυτική πλευρά της πόλης το βράδυ, ενώ λίγο μετά τα μεσάνυχτα κουκουλοφόροι επιτέθηκαν και έσπασαν υποκατάστημα τράπεζας.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι, υπό την απειλή όπλων, άρπαξαν χρυσαφικά, η αξία των οποίων εκτιμάται ότι προσεγγίζει τις 100.000 ευρώ. Όπως έγινε γνωστό

από την αστυνομία, λίγο μετά τις 21:00, τέσσερις ένοπλοι εισέβαλαν στο κοσμηματοπωλείο, το οποίο βρίσκεται στο Καλοχώρι. Κατάφεραν να αρπάξουν τα κοσμήματα που βρήκαν διαθέσιμα, δια φεύγοντας στη συνέχεια με αυτοκίνητο.

Να αναφέρουμε ότι αργότερα εντοπίστηκε φλεγόμενο το όχημα διαφυγής στην περιοχή του Ευόσμου. Οι δράστες θέλησαν έτσι να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. Το όχημα αποδείχθηκε πως ήταν κλεμμένο. Από την Αστυνομία διεξάγεται προανάκριση για τον εντοπισμό των δραστών.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα είχαμε και επίθεση σε υποκατάστημα τράπεζας στη συμπρωτεύουσα από ομάδα κουκουλοφόρων λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Αυτό συνέβη στο κέντρο της πόλης, την ώρα που κυκλοφορούσε κόσμος επί της οδού Βασιλίσσης Όλγας.

Να αναφέρουμε ότι οι κουκουλοφόροι έσπασαν τις τζαμαρίες του υποκαταστήματος και εξαφανίστηκαν. Τα ρολά μπροστά από τα ΑΤΜ ήταν κατεβασμένα και δεν μπόρεσαν να τα πειράξουν. Οι άγνωστοι αφού προκάλεσαν φθορές στην τράπεζα.

Η αστυνομία δεν προχώρησε σε προσαγωγές ή συλλήψεις και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά το περιστατικό δεν είναι μεμονωμένο, καθώς τις τελευταίες μέρες είναι συχνές οι επιθέσεις και οι βανδαλισμοί σε ΑΤΜ, αλλά και εκλογικά περίπτερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα