Θρήνος στην κηδεία του Θέμου Αναστασιάδη – Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες είπαν το τελευταίο «αντίο»

Σύσσωμος ο δημοσιογραφικός, πολιτικός και καλλιτεχνικός κόσμος βρέθηκε στον Ιερό Ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας στην ΚηφισιάΟ γνωστός δημοσιογράφος «έφυγε» από τη ζωή την περασμένη Τρίτη (22/1), σε ηλικία 61 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες είπαν σήμερα Κυριακή (27/1) το τελευταίο «αντίο» στον Θέμο Αναστασιάδη. Ο γνωστός δημοσιογράφος «έφυγε» από τη ζωή την περασμένη Τρίτη (22/1), σε ηλικία 61 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Σύσσωμος ο δημοσιογραφικός, πολιτικός και καλλιτεχνικός κόσμος βρέθηκε στον Ιερό Ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά για

να αποχαιρετίσει τον Θέμο Αναστασιάδη.

Από τον πολιτικό κόσμο το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Βασίλης Λεβέντης, ο Σταύρος Θεοδωράκης, o Άδωνις Γεωργιάδης, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Βασίλης Κικίλιας, ο Δημήτρης Καμμένος, η Ελίζα Βόζενμπεργκ, ο Γιώργος Πατούλης και ο Ηλίας Ψινάκης.

Στην εκκλησία βρέθηκε και πλήθος δημοσιογράφων, όπως οι Γιώργος Παπαχρήστος, Γιάννης Πρετεντέρης, Παναγιώτης Λάμψιας, Γιώργος Παπαδάκης, Τάκης Χατζής, Παύλος Τσίμας, Βαγγέλης Περρής, Αγγελική Νικολούλη, Άννα Παναγιωταρέα, Νίκος Ευαγγελάτος με την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Παρών» και ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο Θοδωρής Κυριακού, οι δικηγόροι Βασίλης Καπερνάρος, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, Θέμης Σοφός με την σύζυγό του Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στην Κηφισιά βρέθηκαν και εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού κόσμο όπως ο Λάκης Λαζόπουλος, η Νατάσα Καλογρίδη και άλλοι.

Φωτογραφίες: NDP

Keywords
Τυχαία Θέματα