Τι αναφέρουν οι επιζήσαντες για το απίστευτο τροχαίο στην Κρήτη – Σε σταθερή κατάσταση η 47χρονη μητέρα

Παρά λίγο να θρηνήσει και άλλα θύματα από τροχαίο η Κρήτη την Τρίτη 12 Μαρτίου, όταν ένα μια οικογένεια έπεσε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες με το αμάξι της στο γκρεμό 100 μέτρων στο δρόμο από Σίσες προς Αλόιδες.

Ευτυχώς η γρήγορη τους σκέψη να εγκαταλείψουν το όχημα ήταν αυτή που τους έσωσε και την ζωή. Ωστόσο η 47χρονη μητέρα τραυματίστηκε σοβαρά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι τρεις απολάμβαναν την υπέροχη θέα, από το σημείο.

Όπως είπε το 8χρονο αγόρι στους αστυνομικούς, ξαφνικά,

το αυτοκίνητο άρχισε να κινείται με την όπισθεν, μέχρι που έπεσε στον γκρεμό.

Παρά το γεγονός ότι το υψόμετρο είναι μεγάλο , στο σημείο όπου έγινε το ατύχημα, αλλά και στο μεγαλύτερο τμήμα του δρόμου Σίσσες – Αλόιδες, δεν υπάρχουν προστατευτικές μπάρες. Το αυτοκίνητο παραμένει στο σημείο, καθώς πρέπει να γίνει ειδική επιχείρηση για την μετακίνησή του.

Η μητέρα, νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου. Η κατάστασή της χαρακτηρίζεται σταθερή. «Έχει αρκετά σπασμένα πλευρά αλλά οι γιατροί αισιοδοξούν ότι κάθε μέρα η κατάστασή της θα είναι καλύτερη, με την επιφύλαξη πάντα ότι μιλάμε για τα πρώτα 24ωρα», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αναπληρωτής διοικητής του Βενιζελείου Γιώργος Μοσχοβάκης.

Το αγοράκι, ηλικίας 8 ετών, και το 10χρονο κοριτσάκι νοσηλεύονται στην παιδοχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. «Το κοριτσάκι έχει κάποια σπασίματα αλλά το αγοράκι όχι», συμπλήρωσε ο κ. Μοσχοβάκης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν αντιμετωπίζουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα, φέρουν θλαστικά τραύματα ωστόσο θα τους γίνουν και σήμερα εξετάσεις

( Με πληροφορίες από neakriti.gr, ekriti.gr)

Keywords
Τυχαία Θέματα