Τηλεφώνημα – σοκ για δράση και δεύτερου γιατρού «μαϊμού» – Τι κατήγγειλε πολίτης στην ΕΛΑΣ

Μια εντελώς απρόσμενη εξέλιξη έρχεται να περιπλέξει ακόμα περισσότερο τις έρευνες της ΕΛΑΣ για τη δράση του γιατρού-«μαϊμού» που εξαπατούσε ανυποψίαστους ασθενείς.

Κι αυτό διότι δεν αποκλείεται στο παρελθόν ή ακόμα και σήμερα να δρούσε ή και να εξακολουθεί να δρα και δεύτερος γιατρός «μαϊμού» εκμεταλλευόμενος την ανάγκη άρρωστων κι απελπισμένων ανθρώπων να βρουν μια ελπίδα για να κρατηθούν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ethnos.gr, ένα από τα

τηλεφωνήματα που έγιναν τις προηγούμενες μέρες στην Ασφάλεια αφορούσε στη δράση του ψευτογιατρού και έμοιαζε με όλες τις προηγούμενες καταγγελίες. Προερχόταν από πολίτη που υποστήριζε ότι στο παρελθόν εξαπατήθηκε για υπόθεση συγγενή του που έπασχε από ανίατη ασθένεια.

Όσο, ωστόσο, ο καταγγέλλων εξιστορούσε την περιπέτειά του, οι άνδρες της Ασφάλειας συνειδητοποιούσαν ότι ο δράστης δεν έχει καμία σχέση με τον Νίκο Κοντοστάθη, κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να υπήρξε ή να υπάρχει ακόμα και δεύτερος απατεώνας γιατρός που εκμεταλλεύεται ανυποψίαστους ανθρώπους.

Προς το παρόν, η ΕΛΑΣ συλλέγει πληροφορίες για το περιστατικό που συνέβη προ πενταετίας και φέρεται να έχει στα χέρια της στοιχεία του φερόμενου ως δράστη.

Προτεραιότητα, ωστόσο, έχει η υπόθεση του Κοντοστάθη, για την οποία η Αστυνομία εξακολουθεί να παίρνει καταθέσεις από άτομα που ισχυρίζονται ότι έπεσαν θύματά του.

Θύματα του γιατρού – «μαϊμού» και στην Κύπρο αναζητούν οι ελληνικές Αρχές

Το ενδεχόμενο να υπάρχουν θύματα του γιατρού-«μαϊμού» και εκτός Ελλάδος και συγκεκριμένα στην Κύπρο εξετάζει πλέον η ΕΛΑΣ, έπειτα από καταγγελία που δέχθηκε βάσει της οποίας ο Νίκος Κοντοστάθης έστελνε και στην Κύπρο τα μαντζούνια με τα οποία υποσχόταν γιατρεία από πάσης φύσεως αρρώστιες…

Σύμφωνα με το cnn.gr, άνδρας από την Κύπρο που επικοινώνησε με την αστυνομία κατήγγειλε ότι είχε έρθει σε επαφή με κάποιο γιατρό στην Ελλάδα ο οποίος του έστελνε ταχυδρομικώς μπουκαλάκια με υποτιθέμενα φάρμακα.

Και όπως εκτιμούν οι ελληνικές Αρχές, δεν είναι ο μόνος που ενδεχομένως να έχει πέσει θύμα του «Νίκου Κοντού» γι αυτό και ξεκινούν μια προσπάθεια για να βρουν είτε μέσω της πρεσβείας, είτε με δικαστική συνδρομή άλλους Κύπριους ή ανθρώπους που ζουν στη χώρα και εξαπατήθηκαν από τον ψευτογιατρό.

Keywords
Τυχαία Θέματα