Το Αλ Τσαντίρι Νιουζ είναι εδώ και θα είναι εδώ (video)

Κανονικά σήμερα, Τρίτη, όπως κάθε Τρίτη, θα μεταδοθεί το Αλ Τσαντίρι Νιουζ με τον Λάκη Λαζόπουλο από τη συχνότητα του Open, στις 21:00. Αυτό που δεν θα μεταδοθεί απόψε είναι η δεύτερη, μουσική, εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου, το Αλ Σιχτίρι.

Κι αυτό διότι ο Λάκης Λαζόπουλος είχε οργανώσει συζήτηση με θέμα τους σημαντικότερους σταθμούς της ιστορίας μέχρι τη Συμφωνία των Πρεσπών, με συμμετέχοντες όλων των απόψεων, η οποία όμως μετά από σύσταση του

τηλεοπτικού σταθμού, που έγινε αποδεκτή, θα πραγματοποιηθεί ξεχωριστή εκπομπή με τίτλο προσωρινό «Φως στην Ιστορία». Η συγκεκριμένη εκπομπή θα μεταδοθεί άλλη ημέρα και ώρα.

Έτσι, δεν κατέστη δυνατή η οργάνωση μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα της μουσικής εκπομπής Αλ Σιχτίρι, που στην ουσία αποτελεί πρόσθετη εκπομπή – γι’ αυτό έχει κι άλλον τίτλο – και δεν έχει καμία σχέση με το Αλ Τσαντίρι Νιουζ, εκτός του ότι παρουσιάζεται κι αυτή από τον Λάκη Λαζόπουλο.

Χαρακτηριστικό είναι το χθεσινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας του Πρώτου Θέματος, το οποίο βασίζεται σε ρεπορτάζ και όχι σε fake news που διακινούνται από καλοθελητές και αναφέρει ότι «τα στελέχη του καναλιού διευκρίνισαν ότι πρόκειται για μία ματαίωση που οφείλεται σε κώλυμα του καλεσμένου και σε καμία περίπτωση δεν κόβεται το πρόγραμμα».

Την άλλη Τρίτη, άλλωστε, το Αλ Σιχτίρι θα μεταδοθεί κανονικά με καλεσμένο τον Γιάννη Πλούταρχο.

Το Αλ Τσαντίρι Νιουζ και το Αλ Σιχτίρι είναι εδώ!

View this post on Instagram

Και τώρα τρέξιμο για να είμαστε 21.00 έτοιμοι! Αφιερωμένη η εκπομπή σήμερα στους παπαγάλους #altsantiri

A post shared by Lakis Lazopoulos (@lakislazopoulos_official) on Apr 9, 2019 at 2:01am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα