Το μενού της ημέρας από το Forky

Το Forky προτείνει για σήμερα, Παρασκευή:

Σαλάτες:

Σαλάτα πράσινη: Δροσερή σαλάτα με μαρούλι, ρόκα & σπανάκι. Συνοδεύεται με τοματίνια, κρουτόν, καλαμπόκι, φρέσκο κρεμμυδάκι, άνιθο & sauce vinegraitte (193kcal).

Σαλάτα ντάκος: Σαλάτα με γεύση Ελλάδας. Αυθεντικός Ντάκος με παξιμάδια, φέτα, τομάτα, ελιές καλαμών & κάπαρη.

Αρωματίζεται με μαϊντανό & ρίγανη.

Κυρίως πιάτα:

Σολομός με σάλτσα εσπεριδοειδών και ρύζι: Σολομός ψητός με κρασάτη σάλτσα από εσπεριδοειδή και εστραγκόν συνοδεύεται από ρύζι καστανό και basmati ανάμεικτο.

Μπιφτεκάκια σχάρας από Black Angus με ψητές πατατούλες και μπέικον: Μπιφτεκάκια από 100% μοσχαρίσιο κιμά Black Angus ζυμωμένα με κρεμμυδάκι, σκόρδο και θυμάρι. Συνοδεύονται από ψητές πατατούλες baby με ελαιόλαδο, δενδρολίβανο και ψιλοκομμένο μπέικον.

Πιάτα του μήνα:

Γλυκόξινο κοτόπουλο με πιπεριές και ρύζι basmati: Μπουκίτσες κοτόπουλο με τρίχρωμες πιπεριές, κολοκυθάκι, καλαμπόκι, κρεμμυδάκι φρέσκο και σκόρδο σε μια γλυκόξινη σάλτσα με σόγια και teriyaki sauce. Συνοδεύεται από ρύζι basmati.

Κριθαρότο λαχανικών: Κριθαρότο του αγρού: κριθαράκι με λεπτοκομμένα κολοκυθάκια, καρότα και μανιτάρια, δεμένα σε σάλτσα τομάτας με μυρωδικά. Απολαύστε το πιάτο σας με τριμμένο τυρί (105 kcal).

Μπιφτεκάκια κοτόπουλου με λαχανικά ατμού: Αφράτα μπιφτεκάκια κοτόπουλο με θυμάρι ψημένα στη σχάρα και λαχανικά ατμού (μπρόκολο, κουνουπίδι, φασολάκια, καρότο) σε ένα ελαφρύ και γευστικό πιάτο.

Παστίτσιο: το Κλασικό: To all time classic παστίτσιο με βάση από μακαρόνια, κοκκινιστό ζουμερό κιμά στη μέση και πλούσια κρεμώδη μπεσαμέλ στην κορυφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα