Τραμπ: Το πρώτο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο – Θετικός και ο επικεφαλής της προεκλογικής του εκστρατείας

Ο Ντόναλντ Τραμπ τόνισε μέσω Twitter, αφού διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, ότι πιστεύει πως τα πάει καλά.

«Πάω καλά, νομίζω! Σας ευχαριστώ όλους. ΑΓΑΠΗ!!!», ανέφερε ο Πρόεδρος στην ανάρτησή του.

Σημειώνεται ότι ο γιατρός του Λευκού Οίκου είπε ότι ο Πρόεδρος λαμβάνει μια πειραματική θεραπεία για την Covid-19, με πολυκλωνικά αντισώματα και έχει «υψηλό ηθικό» μολονότι αισθάνεται κόπωση. Πρόσθεσε

ότι του χορήγησε μια δόση από το πειραματικό κοκτέιλ αντισωμάτων που αναπτύσσει η φαρμακευτική εταιρεία Regeneron και το οποίο έχει δώσει ενθαρρυντικά πρώτα αποτελέσματα στις κλινικές δοκιμές που έγιναν σε μικρό αριθμό ασθενών. Οι ειδικοί εξετάζουν τον Πρόεδρο και θα κάνουν συστάσεις για «τα επόμενα στάδια», σημείωσε ο Δρ Κόνλεϊ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Μελάνια Τραμπ έχει «ελαφρύ βήχα και πονοκέφαλο».

Θετικός στον ιό και ο επικεφαλής της προεκλογικής του εκστρατείας

Ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο Μπιλ Στέπιεν, διαγνώστηκε θετικός στον νέο κορονοϊό, μετέδωσαν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, μια ακόμα περίπτωση μέλους του περιβάλλοντος του προέδρου που βρίσκεται θετικό στην Covid-19.

Η είδηση, την οποία αρχικά μετέδωσε το Politico και στη συνέχεια επιβεβαίωσε η ομάδα της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, έγινε γνωστή λίγες ώρες αφού ο ίδιος ο Τραμπ εισήχθη σε στρατιωτικό νοσοκομείο έχοντας διαγνωσθεί θετικός στον κορονοϊό. Ο Στέπιεν ταξίδεψε προς και από το Κλίβελαντ με τον Τραμπ και μία ακόμα σύμβουλο, τη Χόουπ Χικς, που επίσης διαγνώσθηκε θετική στην Covid-19, για την τηλεμαχία που έγινε την Τρίτη, σύμφωνα με το Politico. Ο Στέπιεν ήταν επίσης στον Λευκό Οίκο με τον πρόεδρο τη Δευτέρα (28/9).

Keywords
Τυχαία Θέματα