Τραγωδία στην Αταλάντη: Πήραν το αυτοκίνητο του παππού τους για να πάνε στη θάλασσα – Η χαρά του γάμου μετατράπηκε σε θρήνο (video)

Όλοι παραμένουν συγκλονισμένοι στη Φθιώτιδα και στο χωριό Καλαπόδι, από το τροχαίο δυστύχημα που έγινε την Κυριακή (16/6), με αποτέλεσμα ένας 21χρονος – οδηγούσε το αυτοκίνητο – να χάσει τη ζωή του, ενώ η αδερφή, 16 ετών, εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένο και σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Αττικόν στην Αθήνα.

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έχουν έρθει στη δημοσιότητα,

με το αυτοκίνητο να βρίσκει σε σημείο όπου οι προστατευτικές μπάρες είχαν… κενό και έτσι η σύγκρουση να έχει τραγικά αποτελέσματα. Συγκλονιστική είναι και η ανταπόκριση του κόσμου, που πηγαίνει στο νοσοκομείο για να δώσει αίμα για το 16χρονο κορίτσι.

Όπως έγινε γνωστό, τα δύο αδέλφια είχαν επισκεφτεί το χωριό τους, το Καλαπόδι και πήραν το αυτοκίνητο του παππού τους για να πάνε στην θάλασσα στην Αταλάντη και έτσι συνέβη το μοιραίο.

Μιλώντας στο STAR Κεντρικής Ελλάδας οι κάτοικοι του Καλαποδίου, δηλώνουν συγκλονισμένοι και περιμένουν καλά νέα για την υγεία του κοριτσιού.

Όπως λένε, η 16χρονη διασκέδαζε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (16/6) σε γάμο στο χωριό τους. Λίγο αργότερα όμως η χαρά μετατράπηκε σε θρήνο.

Τις προηγούμενες ώρες συγγενείς, φίλοι και γνωστοί των δυο νεαρών παιδιών πήγαν στον τόπο όπου έγινε το δυστύχημα και άφησαν λουλούδια.

Να θυμίσουμε ότι το νεαρό κορίτσι έχει ακρωτηριαστεί και οι γιατροί στο Αττικό δίνουν μάχη. Οι γονείς των παιδιών περνούν τον δικό τους «Γολγοθά» και προσεύχονται ώστε να βγει καλά από το νοσοκομείο η κόρη του, η οποία πρώτα νοσηλεύτηκε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης, στη συνέχεια στο νοσοκομείο Λαμίας, πριν αποφασιστεί η μεταφορά της στο Αττικό.

(πληροφορίες και από tvstar.gr)

Keywords
Τυχαία Θέματα