Τζιτζικώστας σε γραμμή Άδωνι: «Στους δρόμους της Περιφέρειάς μου οι πινακίδες θα γράφουν Σκόπια»

Είναι γνωστό ότι στη “γαλάζια πολυκατοικία” το θέμα της ονομασίας της γείτονος, μετά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών έχει δημιουργήσει τουλάχιστον δύο γραμμές. Αυτή που δηλώνει ότι θα σεβαστεί τη συμφωνία και θα αποκαλεί τους γείτονες “Βόρεια Μακεδονία”, όπως δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη και η “σκληρή” γραμμή, που εκφράστηκε από τον Άδωνι Γεωργιάδη

και δήλωνε άρνηση συμμόρφωσης στη νέα συμφωνία (αν και αργότερα έβαλε νερό στο κρασί του)

Οπαδός της σκληρής γραμμής δήλωσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και εν νέου υποψήφιος, Απόστολος Τζιτζικώστας, μιλώνας στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ.

Αφού δέχτηκε ένα τελείως σουρεαλιστικό ερώτημα από τον οικοδεσπότη αν θα άλλαζε τον τίτλο του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, αν το ζητούσε ο Ζάεφ, απαντώντας κατηγορηματικά αρνητικά, είπε: «Για μένα ήταν είναι και θα παραμείνουν Σκόπια εφόσον επιλέγουν ένα όνομα που δεν περιγράφει την ιστορία τους. Στους δρόμους της Περιφέρειάς μου οι πινακίδες θα γράφουν Σκόπια εφόσον επιλέγουν ένα όνομα που δεν τους ανήκει».

Στο ερώτημα τι θα κάνει αν τον υποχρεώσουν να αλλάξει τις πινακίδες στο οδικό δίκτυο, απάντησε πως «είναι γνωστό ότι δεν υποκύπτω σε τέτοιες πιέσεις».

Αυτό που είναι επίσης γνωστό είναι ότι μπήκαμε ανεπισήμως σε προεκλογική περίοδο και οι υποψήφιοι, με στόχο της ψήφους, ασκούν μέχρι και δική τους εξωτερική πολιτική.

Σε γραμμή Άδωνι ο Τζιτζικώστας

Σε γραμμή Άδωνι ο Τζιτζικώστας: Στους δρόμους της Περιφέρειάς μου οι πινακίδες θα γράφουν Σκόπιαhttps://left.gr/news/makedonomahos-o-tzitzikostas-stoys-dromoys-tis-perifereias-moy-oi-pinakides-tha-grafoyn-skopia

Gepostet von left.gr am Sonntag, 17. Februar 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα