Βίντεο – έπος από τον Παναθηναϊκό: Το Pulp Fiction πάει… ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επιστρέφει στην δράση στο παιχνίδι της Euroleague κόντρα στη Χίμκι την Παρασκευή (22/2, 21:00), με την «πράσινη» ΚΑΕ να χρησιμοποιεί μια επική σκηνή από την ταινία «Pulp Fiction» για να προωθήσει τον αγώνα.

Στο «τριφύλλι»

έχουν αποδείξει ότι είναι σινεφίλ και μετά την ταινία «Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος» ένα ακόμη κλασικό κινηματογραφικό αριστούργημα χρησιμοποιήθηκε για εμπορικούς λόγους. Ο λόγος για την ταινία «Pulp Fiction» και την τελευταία σκηνή της, με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να στέκεται στην έκπτωση 20% στα εισιτήρια όσων είχαν παρακολουθήσει και το παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Στα αγωνιστικά, όπως έγινε και επίσημα γνωστό, το ματς του Κολοσσού με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ θα διεξαχθεί τελικά την Δευτέρα (25/2, 14:45).

«Η εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Betshop Basket League μεταξύ των ομάδων Κολοσσού H HotelsΠαναθηναϊκού ΟΠΑΠ θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, αντί για τις 24/2 που είχε αρχικά οριστεί, στο Βενετόκλειο με ώρα έναρξης τις 14:45», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ.

Το ματς είχε αναβληθεί όταν ήταν να διεξαχθεί, καθώς πολλοί παίκτες του Παναθηναϊκού μπήκαν στο νοσοκομείο με γαστρεντερίτιδα.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα