Βρέθηκε η 35χρονη λουόμενη που αγνοείτο στους Νέους Πόρους Πιερίας

Μία 35χρονη λουόμενη με ειδικές ανάγκες, η οποία αγνοείτο από το απόγευμα της Τετάρτης (17/07) στην θαλάσσια περιοχή των Νέων Πόρων Πιερίας, βρέθηκε αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας στην παραλία Μεσάγγαλα της Λάρισας. Η γυναίκα είναι καλά στην υγεία της.

Για τον εντοπισμό της οργανώθηκε μεγάλη επιχείρηση υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος, στην οποία συμμετείχαν σκάφη του Λιμενικού, ιδιωτικά σκάφη, ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροοπορίας, η Διασωστική Ομάδα Πλαταμώνα καθώς και ιδιώτης δύτης.

Προανάκριση

για το περιστατικό διενεργείται από το Δ΄ Λιμενικό τμήμα Πλαταμώνα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

****

Με ένα C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας μεταφέρθηκαν αργά το βράδυ της Τετάρτης (17/07) στο Ηράκλειο τρία σοβαρά περιστατικά ασθενών από Σαντορίνη και Ανάφη που έχριζαν άμεσης αντιμετώπισης από νοσοκομειακή μονάδα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «cretapost.gr», το αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας μετέφερε από τη Σαντορίνη και την Ανάφη τρεις ασθενείς στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» του Ηρακλείου από όπου τους παρέλαβαν και τους μετέφεραν στα νοσοκομεία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Επρόκειτο για έναν πολυτραυματία σοβαρού τροχαίου, και άλλους δυο ασθενείς που αντιμετώπιζαν νευρολογικό και καρδιολογικό πρόβλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα