Ξέσπασμα Κοτζιά κατά διαπλοκής για τη διαρροή απόρρητων εγγράφων

Με δύο αναρτήσεις στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, απαντά σε όσους «διαπλεκόμενους» τού επιτίθενται για την υπεράσπιση της νομιμότητας και των συμφερόντων της χώρας, με αφορμή τη διαρροή απόρρητων εγγράφων.

Δείτε επίσης: ΕΔΕ για τη διαρροή των απόρρητων έγγραφων της συμφωνίας με τη Σαουδική Αραβία

Δείτε επίσης: Ο Καμμένος ανακοίνωσε Ένορκη

Διοικητική Εξέταση για τη διαρροή απόρρητων εγγράφων

Δείτε επίσης: Σφραγίστηκαν τα απόρρητα έγγραφα του ΚΥΣΕΑ – Έκθετοι οι Λοβέρδος και Άδωνις (εικόνα)

«Μόνο όποιος έχει κάνει πολλές παρανομίες επιτίθεται με τον τρόπο που με βρίζουν και με απειλούν οι διαπλεκόμενοι επειδή υπερασπίζομαι τη νομιμότητα και τα συμφέροντα της χώρας», γράφει στο twitter o κ. Κοτζιάς.

Μονο όποιος έχει κάνει πολλές παρανομίες επιτίθεται με τον τρόπο που με βρίζουν και με απειλούν οι διαπλεκόμενοι επειδή υπερασπίζομαι τη νομιμότητα και τα συμφέροντα της χώρας

Nikos Kotzias (@NikosKotzias) 23 Νοεμβρίου 2017

Επισημαίνει, δε, ότι «κατά τη διαπλοκή, έντυπα και τηλεοράσεις της, στην Ελλαδα η παρανομία είναι το ορθό, ενώ η πίστη στη νομιμότητα κάτι το επαχθές. Σύμφωνα με την αντίληψή της κάποιοι μπορούν να πωλούν απόρρητα έγγραφα κατά το δοκούν και άλλοι να τα διακινούν επί μέρες υπονομεύοντας διεθνή θέση χώρας».

Κατά τη διαπλοκή,έντυπα και τηλεοράσεις της,στην Ελλαδα η παρανομια είναι το ορθό, ενώ η πίστη στη νομιμότητα κάτι το επαχθές. Σύμφωνα με την αντίληψη της κάποιοι μπορούν να πωλούν απόρρητα έγγραφα κατά το δοκούν και άλλοι να τα διακινούν επί μέρες υπονομεύοντας διεθνή θέση χώρας

Nikos Kotzias (@NikosKotzias) 23 Νοεμβρίου 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα