Κύπρος: Υπό την επήρεια ναρκωτικών ο δράστης του διπλού φονικού

17:29 1/5/2018 - Πηγή: Pagenews

Υπό την επήρεια ναρκωτικών φέρεται να ήταν ο 33χρονος Λοΐζος Τζιωνής, κατά τη δολοφονία του Γιώργου Χατζηγεωργίου και της Ντίνας Σεργίου στην Κύπρο. Αυτό φέρονται να ισχυρίστηκαν οι δύο συλληφθέντες μιλώντας με τους ανακριτές.

Μοναδική παραφωνία μέχρι στιγμής αποτελεί η κατάθεση του 33χρονου συλληφθέντα, ο οποίος με βάση τις συγκλίνουσες μαρτυρίες της συμβίας του, του ετεροθαλούς αδελφού και του 22χρονου που εμπλέκονται στην υπόθεση, φέρεται

να ήταν και το πρόσωπο που κατάφερε τις μαχαιριές στα δύο θύματα.

Τώρα αναμένεται να γίνουν επαναληπτικές καταθέσεις από τους 4 βασικούς υπόπτους, με τελευταίο τον 33χρονο, καθώς οι ανακριτές επιδιώκουν να έχουν μία πιο ξεκάθαρη εικόνα με βάση τις μαρτυρίες των άλλων τριών, ώστε να κληθεί να απαντήσει σε σειρά νέων ερωτημάτων σε σχέση με τα γεγονότα της 18ης Απριλίου και να εντοπίσουν τυχόν αντιφάσεις.

Το απόγευμα χθες μεταφέρθηκε για υπόδειξη σκηνών η 21χρονη συμβία του 33χρονου, ενώ η ανακριτική ομάδα συνεχίζει με τη λήψη και νέων καταθέσεων από το περιβάλλον των συλληφθέντων. Οι έρευνες θα επεκταθούν και σε άλλους χώρους στους οποίους κινούνταν το τελευταίο διάστημα οι ύποπτοι, με σκοπό να πρέπει να αξιοποιηθεί ο χρόνος κράτησης τους πριν από τη λήξη των διαταγμάτων κράτησης τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διπλή δολοφονία στην Κύπρο : "Σπάει" ο 33χρονος δράστης - Ο αδερφός μου σκότωσε το ζευγάρι

Διπλό φονικό στην Κύπρο: Ταυτοποιήθηκε το DNA του 33χρονου στο μαχαίρι

Keywords
Τυχαία Θέματα