Μεγάλη διάκριση από τα European Business Awards για τη REZOS BRANDS AE


Μια νέα πανευρωπαϊκή διάκριση ήρθε να προστεθεί στην ήδη επιτυχημένη πορεία της REZOS BRANDS Α.Ε. με την επιλογή της στα Ευρωπαϊκά Επιχειρηματικά Βραβεία (European Business Awards) (ΕΒΑ) ως μία από τις 55 διακεκριμένες εταιρίες στην ευρωπαϊκή επιχειρηματική κοινότητα που απαρτίζουν τη λίστα «Ones to Watch» για την Ελλάδα.

Οι πιο πολλά υποσχόμενες επιχειρήσεις από 34 ευρωπαϊκές χώρες

χαρακτηρίζονται ως «Ones to Watch» από τα (EBA) European Business Awards & τον χορηγό τους την RSM.

Για να μπορέσουν οι εταιρείες να ενταχθούν στο κατάλογο "Ones to Watch", θα πρέπει να έχουν επιδείξει εξαιρετικά επιτεύγματα σε μία από τις 12 κατηγορίες ευρωπαϊκών επιχειρηματικών βραβείων και να αντικατοπτρίζουν τις βασικές αξίες του προγράμματος για καινοτομία, αριστεία και δεοντολογία.

Στην επόμενη φάση του διαγωνισμού η Rezos Brands A.E. θα διεκδικήσει το βραβείο RSM Επιχειρηματίας της χρονιάς/Βραβείο εστίασης στον πελάτη (RSM Entrepreneur of the Year Award/ The awards of customer focus) σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο στην τελική φάση της βράβευσης, η οποία θα διεξαχθεί το Μάιο/Ιούνιο του 2018 στη Βαρσοβία της Πολωνίας, όπου και θα ανακοινωθούν οι 12 μεγάλοι νικητές στις αντίστοιχες κατηγορίες.

Τα European Business Awards (ΕΒΑ) αφορούν στην ανάδειξη των δεξιοτήτων, των επιτευγμάτων και της καινοτομίας των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων. Αποτελούν σημείο αναφοράς και πηγή έμπνευσης για όλες τις επιχειρήσεις και έχουν αναδειχθεί σε συνώνυμο της αριστείας.

Η εταιρεία έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια ένα κάθετο επιχειρηματικό μοντέλο ανάπτυξης & διαχείρισης των προϊόντων της, επενδύοντας στην καλλιέργεια & την επεξεργασία βιολογικών τροφών υψηλής ελεγχόμενης ποιότητας, όπως επίσης και στη δημιουργία δικών της προϊόντων υψηλής προστιθεμένης αξίας για τον καταναλωτή.

Επενδύοντας στο εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και την καινοτομία, η Rezos Brands προχώρησε στη δημιουργία εσωτερικού Τμήματος Ευρωπαϊκής Έρευνας & Ανάπτυξης (European R&D Department), εξελίσσοντας τον τομέα της έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής νέων προϊόντων και υπηρεσιών για την Ελληνική και την Ευρωπαϊκή αγορά, με καινοτόμες εφαρμογές στον κλάδο των υπερτροφών και των λειτουργικών τροφίμων. Για τη δραστηριότητά της αυτή, η εταιρία έλαβε ξεχωριστή πανευρωπαϊκή διάκριση στα πλαίσια του προγράμματος KATANA της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση μέσα από 650 projects από όλη την Ευρώπη, στον τομέα της καινοτομίας στην αγροδιατροφή.

Για να ψηφίσετε πατήστε ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα