Νέα Ford Mustang: Πάτησε Ευρώπη!


Οι συναρπαστικές επιδόσεις και η οδηγική απόλαυση είναι γραμμένα στο DNA της Mustang από το 1964 που λανσαρίστηκε το πρώτο μοντέλο. Όπως αναφέρει και η φίρμα το νέο μοντέλο έχει πιο αθλητικό στυλ, διαθέτει αναβαθμισμένο κινητήρα και πλέον εκσυγχρονίζεται!

Έχει εξελιγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού και περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης για τους Ευρωπαίους πελάτες του εμβληματικού σπορ αυτοκινήτου. Σαφώς, το μεγάλο

δίλημμα είναι αν θα προτιμηθεί σε κλειστή ή κάμπριο.

Ο 5.0L V8 κινητήρας της Ford Mustang αποδίδει 450 ίππους και έχει επιτάχυνση 0-100 χλμ/ώρα σε 4,3 δεύτερα, όταν συνδυάζεται με το νέο 10τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της Ford. Το εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο της Mustang χρησιμοποιεί τεχνολογία που συγχρονίζεται με τον κινητήρα για ομαλές αλλαγές σχέσεων, και ταχύτερα κατεβάσματα, με στιγμιαία αύξηση των στροφών.

Ο πιο μικρός κινητήρας, ο βενζινοκινητήρας 2.3L EcoBoost αποδίδει 290 ίππους με ροπή 440 Nm και κατανάλωση 9.,0 λίτρα/100χλμ.

Ο κινητήρας προσφέρει μεγαλύτερη απόκριση και απόλαυση χάρη στη λειτουργία στιγμιαίας αύξησης υπερπλήρωσης (overboost) από τον υπερσυμπιεστή – που ενεργοποιείται στην έντονη επιτάχυνση για να προσφέρει έξτρα ώθηση μετά από κάθε ανέβασμα σχέσης.

Εξαιρετική αναμένεται και η οδική συμπεριφορά, ευθύνη που έχει η νέα ρυθμιζόμενη ανάρτηση MagneRide με επιλέξιμα προφίλ οδήγησης Drive Modes, μεταξύ των οποίων ένα νέο, προσαρμοζόμενο My Mode.

Σαφώς, θα διαθέτει όλα τα συστήματα υποβοήθησης – που θωρακίζουν την ασφάλεια.

Το εσωτερικό της νέας Mustang είναι εντελώς νέο, ενώ η κεντρική κονσόλα έχει επένδυση μαλακού υλικού δουλεμένου στο χέρι, με διακοσμητική ραφή σε αντίθετη απόχρωση για πιο δυναμική και ποιοτική αίσθηση.​

Keywords
Τυχαία Θέματα