Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM: «Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να αρχίσουν και πάλι συζητήσεις»


Μπορεί να μην επήλθε χθες συμφωνία μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ωστόσο δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ότι θα αρχίσουν και πάλι συζητήσεις μεταξύ των δύο ανδρών.

Ο Τάσος Νικολογιάννης μεταφέροντας το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού στον ΣΠΟΡ FM 94,6 υποστήριξε ότι δεν

μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να υπάρξει νέα προσέγγιση και νέος κύκλος συζητήσεων μεταξύ των δύο πλευρών.

Άφησε να εννοηθεί ότι το ενδεχόμενο αυτό ίσως να είναι και μικρό, αλλά υπαρκτό λαμβάνοντας υπόψη κάποια στοιχεία.

Ποια είναι αυτά; Αρχικά, το γεγονός ότι το «οικονομικό χάσμα» για το οποίο δεν έγινε το deal είναι μικρό συγκριτικά με τα χρήματα που έπεσαν στο τραπέζι. Επίσης, σημαντικό στοιχείο είναι οι σχέσεις των δύο πλευρών που παραμένουν καλές, αλλά και το γεγονός ότι πλέον όλοι έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα για τις προθέσεις του άλλου.

«Θα πρέπει να υπάρξει επαναπροσέγγιση και ίσως μια πρόσκληση σε επιφανείς Παναθηναϊκούς να δώσουν χρήματα και να βοηθήσουν να γίνει το deal. Για να δούμε ποιοι είναι –τελικά- και αυτοί που θέλουν να αποφύγει η ομάδα τα χειρότερα», ανέφερε και συνέχισε:

«Αυτή την στιγμή οι συζητήσεις έχουν διακοπεί. Να αρχίσουν και πάλι δεν το αποκλείω. Έχω την αίσθηση και την εμπειρία ότι το deal θα γίνει με κάποιον τρόπο. Δεν περνά από το μυαλό μου ότι δεν μπορεί να βρεθεί λύση», τόνισε.

Ακούστε το ρεπορτάζ του Τάσου Νικολογιάννη:

Πηγή: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα