Ο Γιαννακόπουλος πάντα στην πρώτη γραμμή

12:55 7/5/2018 - Πηγή: Pagenews

Η τρίτη του προσπάθεια να αγοράσει την ΠΑΕ έπεσε στο κενό, λόγω του Γιάννη Αλαφούζου. Ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πρότεινε να βάλει... αύριο το πρωί τέσσερα εκατομμύρια ευρώ και να λύσει πολλά από τα προβλήματα της ομάδας.

Δύο μέρες μετά, έρχεται η προσωπική του δήλωση για τον ερασιτέχνη. Αναλαμβάνει εδώ και τώρα το βόλεϊ, ένα τμήμα που στο παρελθόν έχει χαρίσει πολλές όμορφες στιγμές στον κόσμο της ομάδας, αλλά τα τελευταία χρόνια, όπως και ολόκληρος ο ερασιτέχνης, βουλιάζει.

"Η θέση του Παναθηναϊκού

δεν μπορεί να είναι στα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας, αναλαμβάνω προσωπικά να φτιάξουμε έναν Παναθηναϊκό που θα είναι αντάξιος του ονόματός του στο βόλεϊ και τις αμέσως επόμενες μέρες θα ανακοινώσω τις προθέσεις μου για ολόκληρο τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, που πρέπει επιτέλους να ξεφύγει από αυτό το τέλμα που έχει βρεθεί". Με αυτή τη δήλωση στην ιστοσελίδα sdna.gr ο Γιαννακόπουλος δηλώνει και πάλι παρών.

Δεν το κάνει ούτε για το... φαίνεσθαι, ούτε για να το παίξει ήρωας. Άλλωστε, το βόλεϊ δεν έχει τη λάμψη του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου. Όμως εκείνος, σε μια εποχή που κάθε "πράσινος" επιχειρηματίας έχει εξαφανιστεί, δηλώνει πως είναι έτοιμος να δώσει χρήματα για να σώσει το τμήμα. Και να σώσει γενικότερα τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Μοιάζει δεδομένο πως ο Γιαννακόπουλος θα ήθελε να τα έχει όλα στα δικά του χέρια. Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, ερασιτέχνη. Άλλωστε προς αυτή την κατεύθυνση όδευε. Εξ ου και οι συνεχόμενες προσπάθειές του να... προλάβει την "Pan Asia" και να συμφωνήσει πρώτος με τον Αλαφούζο, βάζοντας το όνομά του ως εγγύηση για το αύριο της ομάδας.

Δικαιολογίες είναι τα περί "καθυστέρησης στο θέμα του Athens Alive", που ισχυρίζεται η πλευρά Αλαφούζου για να επιχειρηματολογήσει στο "όχι" που του είπε. Εκτός αν θέλει κανείς να πιστέψουμε πως θα έβγαινε μπροστά ο Γιαννακόπουλος και θα άφηνε την ομάδα να διαλυθεί, περιμένοντας το "Athens Alive". Το αντίθετο θα συνέβαινε. Θα έριχνε όσα χρήματα χρειάζονταν προκειμένου να επαναφέρει τον Παναθηναϊκό σε κανονικά επίπεδα και να τον... εκτοξεύσει, όταν θα ήταν έτοιμοι πλέον και οι ξένοι συνεργάτες του.

Όμως αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Ο κόσμος θα προτιμούσε τον Γιαννακόπουλο, αλλά η προοπτική της "Pan Asia" δεν... χαλάει κανέναν. Αρκεί να γίνουν όλα όπως έχουν ειπωθεί και όπως φιλοδοξούν οι φίλοι της ομάδας. Πρέπει να βγει ο Παναθηναϊκός από τη μετριότητα και να προχωρήσει μπροστά. Αν ο Παϊρότζ και οι συνεργάτες του είναι ικανοί να το κάνουν, θα φανεί σύντομα. Η ευχή όλων είναι να μπορούν. Διαφορετικά, πάντα θα υπάρχει το όνομα Γιαννακόπουλος για να ξέρουμε πως ο Παναθηναϊκός δεν θα πέσει ποτέ στα... βράχια!

Διαβάστε όλα τα κείμενα του Βασίλη Μοιρώτσου εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα