Σημαντική ανανέωση στα ψηφοδέλτια της ΝΔ προαναγγέλλει ο Αυγενάκης


Η ανανέωση των ψηφοδελτίων της σε σημαντικό ποσοστό στις επόμενες βουλευτικές εκλογές είναι στόχος της Νέας Δημοκρατίας, όπως τόνισε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης, σε συνέντευξή του.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο, ο επικεφαλής του κομματικού μηχανισμού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει ότι «η λέξη "κλειδί" είναι η ανανέωση. Η ανανέωση για την ΝΔ

δεν είναι ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα.

Είναι μια διαρκής διαδικασία η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και 42 χρόνια. Ήδη, μέσω του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών της πρωτοποριακής αυτής πρωτοβουλίας που εγκαινίασε ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, έχουν "συρρεύσει" στην παράταξη πολλά νέα πρόσωπα, με πάθος για σκληρή δουλειά και προσφορά.

Όπως δήλωσε ο κ. Αυγενάκης, «ξεκάθαρα οι δυνατότητες της Ελλάδας και των Ελλήνων είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές της κυβέρνησης, που μας κρατούν δέσμιους σε μια αέναη περίοδο ύφεσης.

»Ωστόσο, για να απελευθερωθεί αυτή η "εγκλωβισμένη" δυναμική χρειάζεται αλλαγή πολιτικής, αλλαγή μοντέλου ανάπτυξης και εξόδου από την κρίση. Αυτή η αλλαγή μοντέλου προϋποθέτει την πολιτική αλλαγή. Και γι’ αυτό το σκοπό πρέπει να εργαστούμε όλοι μας».

Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθηση πως στις εκλογές η Κρήτη, από την οποία προέρχεται και ο ίδιος, θα αναδείξει την Ν.Δ. πρώτο κόμμα.

«Δεν μιλάμε πια για το δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς. Μιλάμε για επιλογή ανάμεσα στη δημοκρατία, την Ευρώπη, την ανάπτυξη και την κοινωνική ευημερία ή το ψέμα, τη μιζέρια, την παρακμή και την πολιτειακή εκτροπή. Για το αν θέλουμε να μας εκπροσωπεί ένας αξιόπιστος κι εργατικός Ευρωπαίος ηγέτης που ακούει στο όνομα Κυριάκος Μητσοτάκης ή ο κ. Αλέξης Τσίπρας ένας κομματικοδίαιτος, κρατιστής, ο οποίος νομίζει ακόμα πως είναι πρόεδρος 15μελούς», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα