Τεράστια Στεφανίδη, στην κορυφή του κόσμου με Πανελλήνιο ρεκόρ (vid)

23:14 6/8/2017 - Πηγή: Pagenews

Στην κορυφή του κόσμου με πανελλήνιο ρεκόρ βρέθηκε η Κατερίνα Στεφανίδη!

Η φοβερή και τρομερή Στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και… ξεχείλωσε ακόμα περισσότερο την κυριαρχία της στο αγώνισμα, μετά τα χρυσά στο Ευρωπαϊκό του 2016 και στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο.

Η απίθανη 27χρονη πρωταθλήτρια δεν αρκέστηκε μάλιστα στην πρωτιά, καθώς συνδύασε το χρυσό μετάλλιο με νέο πανελλήνιο ρεκόρ. Η Στεφανίδη πέρασε με την πρώτη τα 4,91, «γκρεμίζοντας»

την προηγούμενη κορυφαία επίδοση από Ελληνίδα επικοντίστρια, την οποία κατείχε μέχρι σήμερα η ίδια.

Ουσιαστικά... δεν απειλήθηκε καν από τις υπόλοιπες επικοντίστριες για την κατάληψη το υψηλότερο σκαλί του βάθρου, επιβεβαιώνοντας πως είναι η «βασίλισσα των αιθέρων». Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης δεν δυσκολεύτηκε για το χρυσό μετάλλιο. Πέρασε με την πρώτη τα 4,65μ., 4,75μ. και 4,82μ. Την ίδια ώρα η βασική αντίπαλος της 27χρονης, Σάντι Μόρις, απέτυχε μια φορά στα 4,82μ. και δύο στα 4,89μ. κι έτσι, περιορίστηκε στο αργυρό μετάλλιο. Το χάλκινο κατέκτησε η Πεϊνάντο από τη Βενεζουέλα, με καλύτερο άλμα στα 4,65μ.

Βλέποντας, λοιπόν, η Στεφανίδη πως έχει ήδη εξασφαλίσει το μετάλλιο (με την πρώτη της προσπάθεια στα 4.82), αποφάσισε να δοκιμάσει να πηδήξει τα 4,89μ., χωρίς όμως να τα καταφέρει στην πρώτη προσπάθεια. Όμως δεν πτοήθηκε και ανέβασε τον πήχη στα 4,91μ., περνώντας τα με τη μία και... τρελαίνοντας όλο το στάδιο. Αργότερα δοκίμασε να περάσει και τα 5,02μ., χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Keywords
Τυχαία Θέματα