Το καλοκαίρι είμαστε πιο ελκυστικοί - Έρευνα αποκαλύπτει το γιατί


Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη εποχή πολλών. Ήλιος, θάλασσα, κοκτέιλς, χαλαρή διάθεση και φλερτ πολύ φλερτ... Το καλοκαίρι τα έχει όλα.

Αυτή την εποχή του χρόνου, όλα δείχνουν πιο όμορφα, οι άνθρωποι είναι πιο όμορφοι. Και αυτό δεν το λέμε εμείς άλλα έρευνα, η οποία υποστηρίζει πως το καλοκαίρι

γινόμαστε πιο ελκυστικοί. Κάτι το μαύρισμα, κάτι τα λίγα ρούχα, κάτι η ανεβασμένη διάθεση και οι χαλαροί ρυθμοί, όλα δείχνουν αλλιώς σε σύγκριση με τον χειμώνα.

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη ανάμεσα σε 2000 άτομα (άντρες και γυναίκες) και τα δύο φύλλα, τείνουν να φαίνονται διαφορετικά το χειμώνα και διαφορετικά το καλοκαίρι. Οι συμμετέχοντες χρειάστηκε να παρατηρήσουν φωτογραφίες αντρών και γυναικών, το χειμώνα και το καλοκαίρι. Αποτέλεσμα ήταν το 82% των γυναικών να φαίνονται πιο όμορφες, πιο υγιείς και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση το καλοκαίρι σε σχέση με το χειμώνα, κάτι το οποίο ίσχυε και για τους άντρες, σε μικρότερο όμως βαθμό.

Μόλις δύο άνθρωποι ψηφίστηκαν ως πιο όμορφοι το χειμώνα, ενώ οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι ιδίως οι single κάνουν τον εαυτό τους να δείχνει πιο ελκυστικός το καλοκαίρι, που είναι η εποχή της ανεμελιάς και φυσικά των γνωριμιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα