Lamanif: Υπήρξα λάθος πρότυπο, φεύγω για να βρω τα πατήματά μου

Στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα με τη Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε ο 24 χρονος ράπερ λίγο πριν φύγει για Γερμανία με τον πατέρα του - Θέλω να συνεχίσω αυτό που κάνω, ελπίζω η συμπάθεια που υπάρχει στο πρόσωπό μου να συνεχιστεί, είπε ο ράπερ

Στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα με τη Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε ο 24 χρονος ράπερ λίγο πριν φύγει για Γερμανία με τον πατέρα του.

Είμαι καλύτερα. Φεύγω για να βρω τα πατήματά μου. Είμαι ένα άτομο που έχει κατακριθεί

πολύ. Υπάρχουν πολλοί που με αντιπαθούν. Επειδή όμως θέλω να συνεχίσω αυτό που κάνω, ελπίζω η συμπάθεια που υπάρχει στο πρόσωπό μου να συνεχιστεί», είπε αρχικά ο Lamanif στο Star.

«Με βοήθησε πολύ η οικογένειά μου. Ήμουν πολύ σκληρός με τα λάθη μου. Πέρασα μια φάση απόγνωσης, δεν ήταν και μικρό το χτύπημα που δέχθηκα. Στενοχωρήθηκα και για την οικογένειά μου. Είμαι παιδί χωρισμένων γονιών και μένω χρόνια με τον πατέρα μου. Τον ευχαριστώ για όλα και έχω πολλά να κάνω μαζί του».

Δηλώσεις έκανε και ο πατέρας του γνωστού ράπερ, ο οποίος αρκέστηκε απλά να πει: «Τα αφήνουμε όλα πίσω και πάμε για μια νέα αρχή. Είμαι δίπλα του και θα φτάσουμε μέχρι τέλους».

Υπενθυμίζεται ότι ο 24 χρονος ράπερ, εξαφανίστηκε στις 8/2 μετά από ένα βίντεο που άφηνε να εννοηθεί ότι μπορεί να κάνει κακό στον εαυτό του, ενώ βρέθηκε τα ξημερώματα στις 13/2 σε υπαίθριο χώρο στην περιοχή της Ανάληψης στην Θεσσαλονίκη.

Ήταν σε άσχημη σωματική και ψυχολογική κατάσταση και αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και το αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική, όπου και παρέμεινε για λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες του ράπερ, Lamanif εκβιάστηκε με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να εξαφανιστεί ενώ λίγες μέρες μετά εντοπίστηκε και η 30χρονη γυναίκα που κατηγορείται ότι τον εκβίαζε.

Μάλιστα νέες αποκαλύψεις φαίνεται να εμπλέκουν και έναν γνωστό μουσικό της ραπ ο οποίος φαίνεται να αναφέρεται στην υπόθεση της διαρροής ροζ βίντεο και ζητούσε απο την 30χρονη τα εν λόγω ροζ βίντεο.

Όλα αυτά θέλει να αφήσει πίσω του ο 24χρονος ράπερ ο οποίος ετοιμάζεται για μια καινούργια αρχή στο εξωτερικό.

Δείτε τη συνέντευξη του ράπερ:

 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Lamanif, Υπήρξα,Lamanif, ypirxa