Super League: Ήττα για τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη, 1-0 ο Αστέρας

Δεύτερη ήττα για τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα.

Ο Αστέρας Τρίπολης υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στη δεύτερη φετινή ήττα του στη Super League, επικρατώντας με 1-0 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στο ματς για την 9η αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι

πέτυχαν το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 21ο λεπτό. Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ κι απόκρουση με κεφαλιά, η μπάλα πήρε ύψος και βγήκε από την περιοχή, ο Ρεγκίς έκανε ένα φαινομενικά καταδικασμένο σουτ, αλλά στην πορεία της μπάλας εμφανίστηκε ο Γιαμπλόνσκι που την έστειλε στα δίχτυα του Τζολάκη.

Τα δυσάρεστα για τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη δεν περιορίζονται στην ήττα. Ο Γιουσούφ Γιαζίτζι τραυματίστηκε στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των «ερυθρολεύκων» και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ρήξη χιαστού.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Τσιντώτας, Άλχο, Τριανταφυλλόπουλος, Ντελί, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι (72΄ Τζανδάρης), Μούμο (79΄ Γκαρθία), Καλτσάς (72΄ Άλβαρες), Μπαρτόλο (79΄ Παλάσιος), Ρεγκίς (56΄ Αλάγκμπε), Μακέντα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Κοστίνια, Ρέτσος, Κάρμο, Αποστολόπουλος (70΄ Γιαζιτζί), Γκαρθία, Στάμενιτς (46΄ Έσε), Ροντινέι, Κωστούλας (70΄ Ζέλσον Μαρτίνς), Μασούρας (46΄ Γουίλιαν), Γιάρεμτσουκ (56΄ Ελ Κααμπί).

#ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ #ΑΣΤΕΡΑΣ_ΤΡΙΠΟΛΗΣ #SUPER_LEAGUE
Keywords
Τυχαία Θέματα