Survivor All Star: Ξεκινά στις 8 Ιανουαρίου - Ο Ντάνος, «το νησί της απομόνωσης» και τα ζευγάρια

Αντίστροφα μετράνε οι βετεράνοι παίκτες του survivor, για τη νέα τους περιπέτεια στο νησί της Καραϊβικής.

Συγκεκριμένα, κυκλοφόρησαν τα πρώτα δύο trailer του παιχνιδιου, με τους πρώτους 11 παίκτες να κάνουν την εμφάνισή τους.

Μέχρι στιγμής, «ταξιδεύουν» από:

Survivor 2017: Μάριος Πρίαμος, Ευριδική Βαλαβάνη και Στέλιος Χανταμπάκης. Survivor
2018: Ηλίας Γκότσης. Survivor 2019: Κανένας. Survivor 2021: Γιώργος Ασημακόπουλος, Σάκης Κατσούλης, Νίκος Μπάρτζης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα. Survivor 2022: Στάθης Σχίζας και Σπύρος Μαρτίκας.

{Survivor All Star | Έρχεται | Vol. 1 - YouTube}

{Survivor All Star | Έρχεται | Vol. 2 - YouTube}

Σύμφωνα με τον παρουσιαστή του παιχνιδιού, Γιώργο Λιανό, συνολικά έχουν υπογραφεί περίπου 40 προσύμφωνα για το Survivor, αλλά η τελική 26αδα (ή 24αδα) δεν είναι ακόμη ανακοινώσιμη.

Πάντως, αποκάλυψε ότι το All Star Survivor θα ξεκινήσει στις 8 Ιανουαρίου.

Όσον αφορά τον Ντάνο, τόνισε «Ο Ντάνος έχει προγραμματισμένα γυρίσματα. Δεν γίνεται να μπει και να φεύγει για μικρά διαστήματα λόγω υποχρεώσεων από το παιχνίδι. Θεωρώ ότι τον κρατάνε πίσω οι προσωπικές του υποχρεώσεις. Το να έχεις φύγει νικητής είναι τίτλος τιμής, αλλά δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση ενός παίκτη, που θα βλέπει το All Star από την τηλεόραση. Αν είχα υπάρξει νικητής θα έμπαινα έστω και για μια βδομάδα, μόνο για να το ζήσω».

Σχετικά με τα «ζευγάρια», που μπαίνουν πάλι στο παιχνίδι, είπε «Θα έχει ενδιαφέρον να είναι αντίπαλοι τα ζευγάρια. Το λογικό αυτό είναι. Να δεις πώς το ταίρι σου θα είναι αντίπαλός σου, θα κερδίσει και θα φάει»

Τέλος, ο παρουσιαστής, αναφέρθηκε και στο «νησί της απομόνωσης».

«Το «νησί της απομόνωσης» υπάρχει γενικά στο φορμάτ του Survivor. Στο αμερικάνικο, όπου δεν ψηφίζει ο κόσμος, αλλά οι παίκτες, πάνε εκεί όσοι φεύγουν από το παιχνίδι. Και μετά, υπάρχει ένας τρόπος ένας ή δύο από αυτούς να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Αλλά ζουν σε πολύ δύσκολες συνθήκες, πολύ άσχημα, πολύ χειρότερα από το νησί. Εμείς δεν το είχαμε μέχρι τώρα. Άκουσα να το λένε σε εκπομπές, αλλα ίσως να είδαν το τουρκικό και γι' αυτό να νομίζουν ότι θα το έχουμε. Δεν έχω ενημέρωση αν θα το έχουμε. Δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα κάτι τέτοιο»

#Survivor #ΝΤΑΝΟΣ #ΓΙΩΡΓΟΣ_ΛΙΑΝΟΣ #ΝΗΣΙ_ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα