Αδήλωτα τετραγωνικά: Λύση για κενά και μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα

Κατατέθηκε τροπολογία στη Βουλή σχετικά με τα αδήλωτα τετραγωνικά προκειμένου να δοθεί λύση στα κενά και μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», η παράταση της προθεσμίας της δήλωσης για τα αδήλωτα τετραγωνικά θα εφαρμοστεί τόσο για τα ηλεκτροδοτούμενα όσο και για τα κενά και μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα.

Για το θέμα είχε στείλει επιστολή στον υπουργό Εσωτερικών Τάκη

Θεοδωρικάκο η ΠΟΜΙΔΑ. Πλέον οι κάτοχοι των αυθαιρέτων κτισμάτων που θα τακτοποιηθούν έως τις 30 Σεπτεμβρίου θα μπορούν μέχρι την ίδια προθεσμία να τα δηλώσουν και στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΚΕΔΕ ή στους δήμους.

Τα βήματα για τα αδήλωτα τετραγωνικά

Για να εισέλθει κάποιος στην πλατφόρμα της ΚΕΔΕ και να διεκπεραιωθεί η διαδικασία δήλωσης των ξεχασμένων τετραγωνικών, απαιτούνται τα ακόλουθα βήματα:

Βήμα 1: Σύνδεση στο σύστημα μέσω των στοιχείων πρόσβασης στο taxisnet.Βήμα 2: Δημιουργία μιας δηλώσεις για κάθε ακίνητο για το οποίο ο ενδιαφερόμενος επιθυμεί να προχωρήσει στη διόρθωση των στοιχείων των τετραγωνικών μέτρων επιλέγοντας αρχικά τον δήμο στον οποίο ανήκει.Βήμα 3: Επιλογή του ακινήτου που επιθυμεί να διορθώσει από τη λίστα όλων των ιδιοκτησιών του και τροποποίηση του αριθμού των τετραγωνικών μέτρων , σύμφωνα με τα πραγματικά τα οποία έχουν δηλωθεί στο Ε9.Βήμα 4: Υποβολή της δήλωσης
Keywords
Τυχαία Θέματα