Αιφνιδιαστική επίσκεψη Ζελένσκι σε Ντονέτσκ, στην «καρδιά» των εχθροπραξιών

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι πραγματοποίησε την Τρίτη «αιφνιδιαστική» επίσκεψη στο Μπαχμούτ, μια πόλη στην ανατολική περιοχή του Ντονέτσκ.

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι πραγματοποίησε την Τρίτη «αιφνιδιαστική» επίσκεψη στο Μπαχμούτ, μια πόλη στην ανατολική περιοχή του Ντονέτσκ, σύμφωνα με την Washington Post.

Εκεί μίλησε με στρατιώτες και τους έδωσε μετάλλια.

Η αναπληρώτρια υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας, Hanna

Malyar, φαίνεται να βρίσκεται στην πόλη, σύμφωνα με εικόνες που αναρτήθηκαν στο Telegram.

«Το πιο καυτό σημείο σε ολόκληρη τη γραμμή του μετώπου»

Ο Ζελένσκι είχε ξεχωρίσει το Μπαχμούτ μια μέρα νωρίτερα, χαρακτηρίζοντάς το "το πιο καυτό σημείο σε ολόκληρη τη γραμμή του μετώπου" αυτή τη στιγμή, με "περισσότερα από 1300 χιλιόμετρα ενεργών εχθροπραξιών", καθώς συνέχισε να απευθύνει έκκληση για περισσότερα όπλα.

Παραδοχή Πούτιν

Νωρίτερα την Τρίτη, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έκανε μια σπάνια παραδοχή ότι: «Η κατάσταση στις Λαϊκές Δημοκρατίες του Ντονέτσκ και του Λουχάνσκ, στις περιοχές της Χερσώνας και της Ζαπορίζιας είναι εξαιρετικά δύσκολη», δήλωσε ο Πούτιν αργά τη Δευτέρα σύμφωνα με το Reuters.

Τα σχόλια του Πούτιν έγιναν την Ημέρα των Υπηρεσιών Ασφαλείας, η οποία γιορτάζεται ευρέως στη Ρωσία.

Ο Πούτιν διέταξε επίσης τις Ομοσπονδιακές Υπηρεσίες Ασφαλείας (FSB) να εντείνουν την επιτήρηση της ρωσικής κοινωνίας και των συνόρων της χώρας για να καταπολεμήσουν αυτό που θεώρησε ως "εμφάνιση νέων απειλών" από το εξωτερικό.

#ΖΕΛΕΝΣΚΙ #ΝΤΟΝΕΤΣΚ #ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΕΣ #ΠΟΥΤΙΝ #ΠΟΛΕΜΟΣ #ΟΥΚΡΑΝΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα