Αλέξης Τσίπρας: Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις και απαντήσεις - Υπάρχει όμως άλλος δρόμος

Ομιλία Αλέξη Τσίπρα την Τρίτη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Η οικονομία, η Ευρώπη και ο άλλος δρόμος.

Οι πολιτικές και κυρίως οι αιτίες που μας οδήγησαν στην κρίση δεν μπορούν να αποτελούν τη συνταγή της διεξόδου. Αυτό αναμένεται να υπογραμμίσει ο Αλέξης Τσίπρας

στην εκδήλωση που διοργανώνει το Ινστιτούτο του αύριο, Τρίτη.

«Αντιμετώπιση της ακρίβειας, οι προκλήσεις και οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας», είναι ο τίτλος της ημερίδας του Ινστιτούτου Αλέξη Τσίπρα, που θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

«Η πρόκληση της τρέχουσας δεκαετίας δεν μπορεί να είναι άλλη από τον τερματισμό της διαρκούς πορείας απόκλισής μας από τον σκληρό πυρήνα των χωρών της ΕΕ, σε όλα τα επίπεδα. Στην οικονομία, στο εισόδημα, στο κράτος δικαίου, στο κοινωνικό κράτος και στις δημόσιες υποδομές. Ο τερματισμός της απόκλισης και η έναρξη μιας πορείας σταδιακής σύγκλισης», θα υπογραμμίσει στην ομιλία του ο πρώην πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες.

«Σίγουρα δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις και απαντήσεις. Υπάρχει όμως άλλος δρόμος. Άλλη κατεύθυνση την οποία πρέπει άμεσα να ακολουθήσουμε. Σε κάθε περίπτωση ο δρόμος της διεξόδου είναι γνωστός, οι πολιτικές και κυρίως οι αιτίες που μας οδήγησαν στη κρίση, δεν μπορούν να αποτελούν τη συνταγή της διεξόδου», θα επισημάνει ακόμα.

Λόγω των διαλυτικών φαινομένων που εκδηλώνονται στον ΣΥΡΙΖΑ, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο αν ο Αλέξης Τσίπρας θα αναφερθεί στην κατάσταση. Όπως έχουν γράψει τα Παιχνίδια Εξουσίας (ΕΔΩ), ο πρώην πρωθυπουργός δεν πρόκειται να κάνει αναφορά στον ΣΥΡΙΖΑ, τον Στέφανο Κασσελάκη ή τους άλλους υποψηφίους προέδρους.

#ΑΛΕΞΗΣ_ΤΣΙΠΡΑΣ #ΑΚΡΙΒΕΙΑ #ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ #ΣΥΡΙΖΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλέξης Τσίπρας, - Υπάρχει,alexis tsipras, - yparchei