«Αν είχαμε ΠΑΣΟΚ θα τα αγόραζαν», τι λέει ο νεαρός σχεδιαστής των παπουτσιών που έγιναν viral

Τα αθλητικά παπούτσια που δημιούργησε ο νεαρός Γιάννης Λουλούδης με το σύμβολο του ΠΑΣΟΚ έγιναν ανάρπαστα παρά το κόστος τους.

Αρκετοί νεαροί θα περπατούν πλέον στους δρόμους με αθλητικά παπούτσια με το σήμα του ΠΑΣΟΚ και τη φράση «λεφτά υπάρχουν» στη «γλώσσα» των sneakers τους, καθώς τα παπούτσια «ΜΠΑΣΟΚ lows» που δημιούργησαν ο Γιάννης Λουλούδης και ο Νίκος

Πελαρδής, έγιναν παρά το κόστος τους ανάρπαστα.

Τα παπούτσια έχουν στο πλάι τον πράσινο ήλιο, το σύμβολο δηλαδή του ΠΑΣΟΚ, και στο εσωτερικό της γλώσσας τους τη φράση του Γιώργου Παπανδρέου «Λεφτά υπάρχουν». Τα παπούτσια που κόστιζαν 300 ευρώ και προκάλεσαν την αντίδραση του ΚΙΝΑΛ, σχεδίασαν ο 17χρονος Γιάννης Λουλούδης και ο φίλος του Νίκος Πελαρδής. Ο πρώτος, μιλώντας στο pelop.gr, ανέφερε: «Η έμπνευση ήρθε γύρω στις 9 του Απρίλη, στο δωμάτιο μου, παρέα με τον φίλο μου Νίκο Πελαρδή, καθώς συζητούσαμε διάφορα καλλιτεχνικά θέματα. Χωρίς πολλή σκέψη ήρθε στο μυαλό μου το ΠΑΣΟΚ και η ιδέα για τα παπούτσια, που ήταν και το πρώτο ζευγάρι που σχεδίασα.

Εδώ και αρκετό καιρό ασχολούμαι με την πώληση συλλεκτικών αθλητικών παπουτσιών τα οποία, λόγω της σπανιότητας τους, κοστίζουν λίγο παραπάνω από ό,τι έχουν συνηθίσει οι καταναλωτές. Αυτό το σχολίαζαν όλοι και μου έλεγαν μάλιστα πως… αν είχαμε ΠΑΣΟΚ θα τα αγοράζαν. Έτσι γεννήθηκε η ιδέα και προχωρήσαμε στην παραγωγή 100 ζευγαριών, τα οποία σχεδιάστηκαν στο χέρι και έγιναν ανάρπαστα».

Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, μέσω του γραμματέα Επικοινωνίας του κόμματος, Παναγιώτη Βλάχου, σχολίασε: «τα κόμματα δεν είναι εμπορικά brands για να διαθέτουν με αμοιβή την εκμετάλλευση του σήματός τους σε εταιρείες», ενώ συνέχισε λέγοντας πως «άλλος ο διαδικτυακός χαβαλές, τα memes και οι προσωπικές δημιουργίες μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και άλλο να προσπαθεί να βγάλει κάποιος χρήματα «πουλώντας» το ΠΑΣΟΚ μέσα από εμπορικά προϊόντα. Αυτό δεν γίνεται ανεκτό».

ΠΗΓΗ: pelop.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα