Απίστευτο! Ξερόκλαδα στους πρόποδες της Πάρνηθας, δίπλα στην πολιτική προστασία του δήμου Αχαρνών

«Κοντεύει η Πάρνηθα να πάρει φωτιά. Έπρεπε αυτά να είχαν εξαφανιστεί καιρό τώρα. Έχουν καταντήσει αυτό το μέρος μία «μπαρουταποθήκη»», είπε ο Γιάννης Σκρέκης πρώην Αντιδήμαρχος Αχαρνών.

Παρά τις τεράστιες καταστροφές λόγω των πυρκαγιών που βιώνουμε κάθε χρόνο, σε αρκετές περιοχές δεν έχουν ληφθεί μέτρα προστασίας. Σε ρεπορτάζ του Star παρουσιάστηκε μία αποθήκη με ξερόκλαδα που βρίσκεται στους πρόποδες της Πάρνηθας και μάλιστα σε δημοτική έκταση του Δήμου Αχαρνών.

«Με ένα

σπίρτο κάηκε το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, η Πάρνηθα μας, η Βαρυμπόμπη. Δεν θα μείνει τίποτα. Σαν τα ποντίκια θα καούμε», λέει ξεσπώντας ο Σπύρος Σαββίδης, κάτοικος του Δήμου Αχαρνών.

Μάλιστα πρόκειται για σωρό από ξερόκλαδα που έχουν σχηματιστεί στην περιφραγμένη έκταση του Δήμου Αχαρνών στην περιοχή «Λεκάνες». Τραγική ειρωνεία πως στον ίδιο χώρο στεγάζονται οι υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αχαρνών, σύμφωνα με το star.

«Κοντεύει η Πάρνηθα να πάρει φωτιά. Έπρεπε αυτά να είχαν εξαφανιστεί καιρό τώρα. Έχουν καταντήσει αυτό το μέρος μία «μπαρουταποθήκη»», είπε στο Star ο Γιάννης Σκρέκης πρώην Αντιδήμαρχος Αχαρνών. «Τον έχουν μετατρέψει σε ένα παράνομο σταθμό μεταφόρτωσης» προσθέτει ο Σπύρος Σαββίδης κάτοικος του Δήμου Αχαρνών.

«Τα συγκεντρώνουμε εκεί σε ένα σημείο και κάθε δεύτερη Τρίτη ημέρα τα μαζεύουμε και εξαφανίζονται όλα. Τώρα αυτό τον όγκο που βλέπετε σας λέω σε μία δύο ημέρες δεν θα υπάρχει τίποτα. Διότι αυτό γίνεται συνέχεια για να προλάβουμε να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες του Δήμου», ισχυρίζεται ο Στάθης Τοπαλίδης αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Αχαρνών.

#ΑΧΑΡΝΕΣ #ΠΟΛΙΤΙΚΗ_ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ #ΠΑΡΝΗΘΑ #ΦΩΤΙΑ #ΠΥΡΚΑΓΙΑ #ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Απίστευτο Ξερόκλαδα, Πάρνηθας, Αχαρνών,apistefto xeroklada, parnithas, acharnon