ΑΣΕΠ: Αιτήσεις εξπρές με 6+1 προκηρύξεις για προσλήψεις σε δήμους, ΕΑΒ και ΥΠΑ

Σε τελικό στάδιο προκηρύξεις του ΑΣΕΠ για αιτήσεις εξπρές που αφορούν θέσεις εργασίας στο δημόσιο

Τις επόμενες προκηρύξεις ετοιμάζει το ΑΣΕΠ μετά τον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό.

Οι επόμενες προκηρύξεις είναι ήδη στα σκαριά με κάποιες να βγαίνουν ακόμα και μέσα στον Ιούλιο με αιτήσεις εξπρές για τους υποψηφίους.

254 προσλήψεις στην ΕΑΒ

Τον Ιούλιο θα τρέξει ο διαγωνισμός για τις

προσλήψεις στην ΕΑΒ, καθώς από μέρα σε μέρα αναμένεται να φτάσει στα γραφεία του ΑΣΕΠ το αίτημα της ΕΑΒ για τις 254 θέσεις εργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συγκεκριμένες προσλήψεις γίνονται στο πλαίσιο για την υλοποίηση συμβάσεων έργου που συνάπτονται μεταξύ της εταιρίας και αλλοδαπών εταιριών ή φορέων συνδεόμενων με την εθνική άμυνα και ασφάλεια του κράτους και ειδικότερα για τις λειτουργικές ανάγκες της Γενικής Διεύθυνσης Παραγωγής του εργοστασίου της ΕΑΒ που εδρεύει στην Τανάγρα.

141 θέσεις στην υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας

Στο τελικό στάδιο της επεξεργασίας από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΑΣΕΠ βρίσκεται η προκήρυξη για την κάλυψη θέσεων στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), η οποία θα βγει μέσα στον Ιούλιο.

Στην προκήρυξη της ΥΠΑ θα υπάρχουν 141 κενές θέσεις, στις οποίες θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή αποκλειστικά και μόνο οι επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ.

Δηλαδή οι επιτυχόντες της Προκήρυξη 2Γ/2022, οι οποίο θα λάβουν μέρος στο Β στάδιο με την υποβολή αίτησης για την κάλυψη των θέσεων που θα αφορά ειδικότητες Π.Ε και Τ.Ε.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες, προβλέπονται 91 θέσεις ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας και άλλες 50 θέσεις εξειδικευμένων ηλεκτρονικών, στον τομέα της Διεύθυνσης και Διαχείρισης Συστημάτων Υποδομών Αεροναυτιλίας.

Μάλιστα, η εν λόγω κατανομή δεν αφορά μόνο στα Περιφερειακά Αεροδρόμια, αλλά και στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας, το προσωπικό του οποίου προβλέπεται να ενισχυθεί σημαντικά με ελεγκτές, ηλεκτρονικούς και μηχανικούς.

Για τις θέσεις όλων των κατηγοριών ΠΕ και ΤΕ, ως πρόσθετο τυπικό προσόν απαιτείται:

Η γνώση χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών στα αντικείμενα: α) επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών φύλλων, γ) υπηρεσιών διαδικτύου, Πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας

Δυο διαγωνισμοί για 101 μόνιμους

Ένα βήμα πριν την δημοσίευση προκηρύξεις που αφορούν θέσεις εργασίας σε επιμελητήρια και ΓΟΕΒ -ΤΟΕΒ, πιο συγκεκριμένα θα γίνουν οι εξής προσλήψεις:

72 μόνιμοι σε 5 επιμελητήρια

Λίγο πριν από τη δημοσίευσή της στο Εθνικό Τυπογραφείο είναι η προκήρυξη 2Κ/2023, η οποία αφορά την πλήρωση 72 θέσεων σε επιμελητήρια όλης της χώρας.

Η εν λόγω προκήρυξη δεν θα απευθύνεται σε επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού. Ειδικότερα, η 2Κ/2023 αφορά την πλήρωση: 2 θέσεων Πανεπιστημιακής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Επιμελητήριο Ημαθίας, 4 θέσεων Πανεπιστημιακής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο Εμπορικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, 64 Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, 1 θέσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων και 1 θέσης Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στο Επιμελητήριο Σερρών.

Στα «σκαριά» η νέα προκήρυξη για 29 μονίμους

Νέα προκήρυξη για την πρόσληψη μονίμων υπαλλήλων σε δημόσιους φορείς κοινής ωφέλειας ετοιμάζει ο ΑΣΕΠ.

Η έκδοση της συγκεκριμένης προκήρυξης δεν αναμένεται να καθυστερήσει, δεδομένου ότι έχει περάσει από τα 'Εισερχόμενα" του ΑΣΕΠ. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της αρμόδιας Ανεξάρτητης Αρχής, θα προσληφθούν 29 υπάλληλοι των βαθμίδων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ.

Η νέα προκήρυξη για την ενίσχυση των Τοπικών Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ) έχει ήδη καταγραφεί στον κατάλογο προτεραιοτήτων του ΑΣΕΠ και βρίσκεται υπό επεξεργασία.

Η κατανομή των θέσεων ανά οργανισμό: ΤΟΕΒ Β’ και Γ’ Ζώνης Μεσσαράς: 3 θέσεις ΠΕ και ΔΕ ΓΟΕΒ Ορεστιάδας: 4 θέσεις ΠΕ και ΤΕ ΤΟΕΒ Αχέροντα Γλυκής: 1 θέση ΠΕ ΤΟΕΒ Μικρού Μοναστηρίου: 2 θέσεις ΤΕ και ΔΕ ΤΟΕΒ Βέροιας: 1 θέση ΠΕ ΤΟΕΒ Ενιπέα Φαρσάλων: 3 θέσεις ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ ΤΟΕΒ Αραπίτσης Ναούσης: 1 θέση ΠΕ ΤΟΕΒ Πρασινάδας Αλεξάνδρειας Ημαθίας: 1 θέση ΔΕ ΓΟΕΒ ΠΕΔΙΑΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΛΑΓΚΑΔΑ: 12 θέσεις ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ ΤΟΕΒ ΜΠΟΪΔΑ – ΜΑΥΡΗΣ: 1 θέση ΠΕ

Προσλήψεις 62 ατόμων στο Δήμο Περιστερίου

Ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Αθλητισμού και Πρόνοιας (ΟΠΑΑΠ) Δήμου Περιστερίου, γνωστοποιεί την πρόσληψη 62 ατόμων με σύμβαση ΙΔΟΧ διάρκειας έως 31/08/2023, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης.

49 προσλήψεις στο Δήμο Λαυρεωτικής Την πλήρωση σαράντα εννιά θέσεων στελεχών και λοιπού προσωπικού, παιδικών κατασκηνώσεων του κρατικού προγράµµατος, µε σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου> χρόνου, για την κάλυψη παροδικών αναγκών της αναφερόμενης στο θέµα παιδικής εξοχής , για τις εξής κατά αριθµό ατόµων, ειδικότητες, µε τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα και την αντίστοιχη χρονική περίοδο. Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 03/07/2023-14/07/2023

Προσλήψεις 35 ατόμων στις κατασκηνώσεις του Δήμου Μαραθώνα

Ο Δήμος Μαραθώνα στη Δημοτική Ενότητα Νέας Μάκρης Αττικής (Ε΄ Παιδική Εξοχή – θέση Άγιος Ανδρέας) ανακοινώνει την πρόσληψη 35 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι 28/6 – 5/7/2023

#ΑΣΕΠ #ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ #ΘΕΣΕΙΣ_ΕΡΓΑΣΙΑΣ #ΔΗΜΟΣΙΟ #ΔΗΜΟΙ #ΕΡΓΑΣΙΑ #ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ #ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
Keywords
Τυχαία Θέματα