Μακελειό με 10 νεκρούς στην Καλιφόρνια: Αναφορές για περικύκλωση του δράστη από την αστυνομία

Ο ένοπλος που θεωρείται ύποπτος ότι σκότωσε δέκα ανθρώπους στο Μόντερεϊ Παρκ, στα προάστια του Λος Άντζελες, το βράδυ του Σαββάτου, έχει περικυκλωθεί από την αστυνομία, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης που προβάλλουν σε απευθείας μετάδοση εικόνες από ελικόπτερο.

Ένα λευκό φορτηγάκι μέσα στο οποίο φέρεται να βρίσκεται ο ύποπτος έχει αποκλειστεί μπροστά και πίσω από τεθωρακισμένα οχήματα της αστυνομίας στην πόλη Τόρανς, νοτίως του Λος 'Αντζελες, που απέχει λίγο πάνω από 40 χλμ. από το Μόντερεϊ Παρκ, όπου σημειώθηκε το μακελειό

με 10 νεκρούς σε αίθουσα χορού.

Ο ύποπτος αναγνωρίστηκε νωρίτερα ως «άνδρας ασιατικής καταγωγής», σύμφωνα με δηλωσεις του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες.

«Αυτή την ώρα, η πολύ προκαταρκτική μας περιγραφή είναι αυτή ενός άνδρα ασιατικής καταγωγής», ανέφερε νωρίτερα ο σερίφης Ρόμπερτ Λούνα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Μόντερεϊ Παρκ.

Ο δράστης πιστεύεται ότι είναι από 30 έως 50 ετών, βάσει της περιγραφής αυτοπτών μαρτύρων.

Σημειώνεται πως η κατάσταση των δέκα τραυματιών από τους μαζικούς πυροβολισμούς είναι από σταθερή έως κρίσιμη, σύμφωνα παντα με τον σερίφη, που ανακοίνωσε ότι πέντε γυναίκες και πέντε άνδρες σκοτώθηκαν στην σφαγή, χωρίς να κάνει γνωστές τις ηλικίες τους.

Οι αρχές ερευνούν ακόμη το κίνητρο της επίθεσης.

Fox News Alert: “A mass shooting has taken place at a Lunar New Year event near Los Angeles, leaving at least nine people dead…” #Monterey #CA #Breaking pic.twitter.com/RrUDh0Hxiq

— TV News Now (@TVNewsNow) January 22, 2023

#ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ #ΗΠΑ #ΝΕΚΡΟΙ #ΜΑΚΕΛΕΙΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα